Blikkenslager Allerød

Blikkenslager i Nordsjælland og Sjælland (Allerød, København, Frederiksberg, Birkerød Hillerød, Gilleleje)

Har du brug for en blikkenslager eller VVS’er i Allerød eller i omegnen af Nordsjælland, København og Frederiksberg? Vi kan komme ud og fikse jeres tagrender, inddækninger, facader, toilet, håndvask med mere. Vi har mange års erfaring med VVS- og blikarbejde, og vi kører ud til hele Nordsjælland – fx Allerød, Lynge, Hillerød og Birkerød.

Her på siden har vi beskrevet nogle typiske problemer, som vi løser som blikkenslagere og VVS-installatører. Vi har også beskrevet en forskel på blikkenslager og VVS, som mange ellers forveksler. Læs mere eller klik dig ind og få et godt blikkenslager-tilbud.

Telefon

31202681

E-mail
vvs@ncvvs.dk

Blikkenslager Allerød

Hvad er forskellen på blikkenslager og VVS installatør?

Vi er fuldt dedikerede og passionerede omkring vores arbejde, og vi arbejder som både VVS’ere og blikkenslagere. Mange forveksler de to betegnelser, og derfor får du her en kort forklaring. Sagt firkantet, så beskæftiger blikkenslagere sig med de uden for huset, mens autoriseret VVS’ere arbejder med dét inden i huset. Blikkenslagere laver fx tagrender, mens VVS’ere står for varme/ventilation, vand, sanitet (altså ofte ting, der ligger indenfor, såsom toilet og håndvask). Blikkenslagere og VVS’ere har også samme grunduddannelse, og de hænger på den måde sammen, hvilket kan skabe forvirring hos nogle.

Selvom vi har en professionel stolthed, så gør det ikke noget, hvis en kunde har misforstået de to begreber. Det vigtigste er, at vi kender til problemet – og så kan vi komme ud og hjælpe jer. NC VVS kan klare begge typer af opgaver i Allerød eller andre steder i Nordsjælland.

Vi tilbyder også ydelser inden for:

  • Vand, toilet og afløb
  • Varmeinstallationer som varmepumpe og andre varmekilder
  • Montering og installation af opvaskemaskine og andre hårdhvidevarer

Contact Us
Størst tilladte upload: 30MB

Hvad laver en blikkenslager?

Blikkenslager altan

Da vi nu har klargjort forskellen på blikkenslager og VVS’er, så kan vi fortælle lidt om, hvad en blikkenslager laver. Som sagt er en blikkenslager en håndværker, der hovedsageligt laver udendørs arbejde. En blikkenslager laver fx:

  • Arbejde med tag (nyt tag)
  • Facadearbejde
  • Inddækning af kviste og skorstene mm.
  • Installation af nye tage og facader
  • Inddækning af altaner, skotrender, karnapper og kviste
  • Installation og reparation af tagrender og nedløb

Kontakt NC VVS og hør også mere om lægning af gulvvarme. Få en af vores VVS’ere til at installere gulvvarme i din bolig.

Blikkenslager Nordsjælland

Hvis du har lokation på Nordsjælland og har behov for en blikkenslager eller VVS’er, så er vi klar til at køre ud til dig. Vi kommer ud med kort varsel til Nordsjælland og København. Vi er din lokale blikkenslager og VVS-installatør. Se nedenfor, hvor vi har beskrevet blot en lille del af de mange byer, som vi kører ud til.

Blikkenslager Farum

Nordvest for Furesø ligger Farum – en by med cirka 20.000. Hvis du er én af de beboere og har brug for en blikkenslager, så kommer vi gerne ud til jer i Farum. Vi hjælper eksempelvis med arbejde på tag, tagrender eller facader – kontakt os og hør mere!

Blikkenslager Hillerød

Hillerød er en af de større byer i Nordsjælland, og den er endestoppet for S-toget, der kører igennem Birkerød, Allerød og derefter Hillerød. Vi tager gerne blikkenslager eller VVS-opgaver i Hillerød eller omegn. Hvis du står med et problem, så kontakt os allerede nu og få et godt tilbud på en løsning. Kontakt din VVS’er i Hillerød.

Blikkenslager Birkerød

Birkerød har som Farum omkring 20.000 beboere og ligger lidt syd for Hillerød. Vi vil meget gerne hjælpe dig med diverse opgaver, hvis du bor i Birkerød eller i nærheden. Det kan fx være, at du bor i et hus, hvor der skal installeres eller repareres tagrende eller ned – eller hvis du bor i lejlighed og skal have ordnet toilettet eller afløbet.

Blikkenslager Lynge

I Allerød Kommune ligger Lynge med 4.100 beboere. Hvis du er én af beboerne, eller blot har en virksomhed her, som har behov for hjælp af en blikkenslager eller VVS’er, så kommer vi gerne ud til Lynge. Hvis du kontakter os, så kan vi komme ud til Lynge og identificere og fikse problemet for jer.

Læs også om muligheden for, at NC VVS kommer, og opsætter et nyt naturgasfyr til en fair pris.

Tagrenderens i Nordsjælland

NC VVS foretager tagrenderens i Nordsjælland og omegn. Vi gør dette arbejde på professionel og grundig manér. Hvis der er brug for udskiftning af filtre, net eller andre ting vedrørende jeres tagrende, så kan vi også klare det.

Kontakt NC VVS og bestil tid til tagrenderensning og andet blikkenslagerarbejde. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du brug for opsætning af tagrender i København og Frederiksberg?

Kontakt NC VVS for et tilbud på opsætning af tagrender i København og Frederiksberg. Vi er altid klar til at komme med et professionelt og konkurrencedygtigt tilbud.

Vi udfører blikkenslagerarbejde i alle de følgende byer

Det siger kunderne om NC VVS

”Jeg har længe ville have gaskomfur, men var også lidt nervøs for at samlingerne skulle stå og lække gas. Det blev heldigvis løst hurtigt og sikkert af Søren Nymand.”

5/5 stjerner

⭐⭐⭐⭐⭐
– Maj Pedersen

Kontakt os
Scroll to Top