Nyt gasfyr / gaskedel i Nordsjælland: Allerød, Birkerød, Hillerød og Farum

Uforpligtende tilbud på et nyt gasfyr

Ønsker I et nyt gasfyr? Vil I gerne udskifte jeres oliefyr til gas? Eller har I andre behov i forhold til en ny varmeinstallation? Hos din autoriserede VVS’er NC VVS hjælper vi med glæde. Vi har mange års erfaring med gasfyr.

Contact Us
Størst tilladte upload: 30MB

Ønsker de et tilbud på et nyt gasfyr? 

De fleste af vores kunder står i forskellige situationer, og de får derfor forskellige tilbud. Nogle skal have udskiftet deres gamle oliefyr til et gasfyr, andre skal have et nyt gasfyr, og nogle står i en anden situation. Fælles for dem er, at de har behov for vores VVS-ekspertise, og derfor får de et sammensat tilbud, der passer til deres situation. Vi har givet mange tilbud på nye gasfyr igennem tiden, og vi kender omfanget af mange forskellige typer af opgaver. Derfor kan vi med stor sandsynlighed også hjælpe jer. Kontakt os gerne og få et uforpligtende tilbud på en VVS-opgave.

Hvis du har et ældre gasfyr stående og brænde gas af, så giver en udskiftning en stor besparelse på gasforbruget. Faktisk kan du ofte sparer mellem 15% og 30% på gassen ved at udskifte til et ny gasfyr – særligt hvis de gamle fyr er ældre end 15 år. Et nyere og kondenserende gasfyr er nemlig bedre til at udnytte røgasserne, som ved et ældre gasfyr ellers siver ud gennem skorstenen. Dette giver en god årlig besparelse hos hustande rundt omkring i landet, simpelthen fordi den nye teknologi er bedre. Hvis I har et ældre gasfyr, kan et nyere gasfyr altså give jer en god besparelse på gasregningen.

 
Naturgasfyr serviceaftale

Vi udfører ikke service af gasfyr, så vi henviser til Gastech, da vi ikke selv udfører service af fyr med gas

Vi henviser til Gastech, når det gælder servicering af gasfyr. Men vi vil vi meget gerne hjælpe med at opsætte et nyt gasfyr, skulle det have interesse. Kontakt os og modtag et tilbud på opsætning af et nyt gasfyr.

Vores dygtige VVS-fagfolk har mange års erfaring med opsætning af gasfyr, så du kan være sikker på, at du får den bedste service og rådgivning. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opsætte et nyt gasfyr. Vi ser frem til at høre fra dig.

Lovpligtigt:

Det er lovpligtigt at få serviceret sit gasfyr med jævne mellemrum, hvilket giver god mening af sikkerhedsmæssige årsager. Samtidig er det også vigtigt, at jeres fyr fungerer optimalt, så I sparer mest muligt på varmeregningen. Derfor er det en god idé at få en serviceaftale på sit gasfyr. Det kan du få hos firmaet Gastech, da vi kun opsætter dit nye gasfyr.

Naturgasanlæg som opvarmningsform

Hvad er prisen på et nyt gasfyr? 

Prisen på udskiftning af et ældre gasfyr og indskiftning af et nyt gasfyr (eller anden opvarmningsmetode) afhænger af den samlede løsning, som du har behov for. Nogle af vores kunder kontakter os med et behov og efterspørger en løsning, hvorefter vi så til tider rådgiver dem om en anden løsning. Det skyldes blot, at vi gerne vil give det bedste til vores kunder. Prisen på løsningen afhænger altid af forskellige ting, og det derfor svært, at slå en fast pris op på hjemmesiden. Vi vil i stedet rigtig gerne tage en uforpligtende dialog med jer, høre om jeres behov, hvorefter vi så kan tilbyde et uforpligtende tilbud på et nyt gasfyr eller en anden energivenlig løsning til opvarmning af jeres bolig. De nyere gaskedler udleder desuden også mindre CO2, da de selvsagt er bedre til at udnytte energien.

Hør også mere om installation af gulvvarme af NC VVS. Få en af vores VVS’ere til at installere gulvvarme i din bolig. Kontakt din autoriseret VVS’er NC VVS.

Hvad er levetiden på et gasfyr? 

Ifølge Bolius er den forventede levetid på et gasfyr omkring 15 år. Det afhænger selvfølgelig af modellen og forbruget, men det vil i de fleste tilfælde være en god investering, hvis I har en ældre varmeløsning.

Det siger kunderne om NC VVS

”Jeg har længe ville have gaskomfur, men var også lidt nervøs for at samlingerne skulle stå og lække gas. Det blev heldigvis løst hurtigt og sikkert af Søren Nymand.”
⭐⭐⭐⭐⭐
Maj Pedersen

Hvilket mærke har I nu, og hvilket mærke ønsker I? Valient, Bosch, Weishaupt mm.

Der findes faktisk mange mærker, der laver gasfyr, hvor Vaillant og Bosch måske er de mest udbredte. Hos NC VVS afhjælper vi gerne med dit eksisterende fyr, uanset hvilken model og hvilket mærke du har. Når vi tilbyder et nyt fyr, så har vi selv nogle modeller, som vi foretrækker, da de er robuste og fungerer effektivt for vores kunder. Vi kan præsentere en god løsning for dig efter dialog om jeres behov.

Her er nogle af de mest kendte mærker:

  • Elco: Elco varmeløsninger har været et velkendt brand i hele Europa i over 80 år. I årtier har Elco været førende inden for inden for teknologien bag gasforbrænding, gasfyr og solenergi.
  • Vaillant: Vaillant er en virksomhed, som specialiserer sig i varme, vand og køling. Det er en stor virksomhed, og deres speciale i netop opvarmning gør, at Vaillant gasfyrer er et pålideligt valg
  • Bosch: Bosch er en stor virksomhed, som de fleste mennesker kender. Enten fra deres opvaskemaskiner, el-værktøjer eller et af deres mange andre typer af produkter. Udover dét, så laver de også en række gasfyrer; Enten væghængte eller gulvstående gasfyrer.
  • Baxi
  • Viessmann
  • Weishaupt
  • Milton

Hvad er naturgas?

Naturgas er et fossilt brændstof, som er dannet efter mange år hvor døde dyr er blevet presset hårdt sammen under jorden. Naturgas ligger i undergrunden, og meget af den danske naturgas udvindes fra Nordsøen. Selvom naturgas er et fossilt brændstof, så er det mere miljøvenlig et et ældre oliefyr. At skifte fra oliefyr til naturgasfyr vil ofte give en besparelse på både varmeregningen og klimabelastningen.

Skift fra oliefyr til nyt gasfyr 

Ønsker du at skifte fra et gammel oliefyr til et nyt gasfyr for at få en mere moderne og vedholden varmekilde i hjemmet? Det er en rigtig god idé. Udskiftningen fra olie til gas kan i de fleste tilfælde give store besparelser på varmeregningen samt på klimabelastningen. Hvis du vil skifte fra oliefyr til gasfyr, så må du endelig tage kontakt til os. Du behøver ikke at have besluttet dig fuldt ud – vi rådgiver gerne og kommer med vores bedste bud på din nye varmekilde, uanset om det så omhandler et nyt gasfyr eller ej.

Vi tilbyder også ydelser inden for: 

  • Vand og toilet
  • Varmeinstallationer som varmepumpe og andre varmekilder
  • Montering og installation af opvaskemaskine og andre hårdhvidevarer

Nyt gasfyr i Allerød, Hillerød, Helsinge og resten af Nordsjælland 

Hos NC VVS har vi beliggenhed i Lillerød, som er en del af Allerød. Vi har derfor længe serviceret kunder i Allerød, men også i nærområdet. Vi ønsker gerne at ordne VVS og blikkenslager-opgaver i Helsinge, Hillerød, Allerød, Lynge samt resten af Nordsjælland, og vi er ikke bange for at sætte os ind i bilen og køre afsted. Hvis du skal have nyt gasfyr i én af disse byer eller deromkring, så tag endelig fat i os – så giver vi jer et uforpligtende tilbud.

Hvis du ønsker at vide mere omkring vores andre ydelser, så kan du finde mere information her:

Kontakt os
Scroll to Top