VVS Birkerød

NC VVS tager som autoriseret VVS’er med glæde ud og hjælper med alle typer af VVS-opgaver i Birkerød (både kommunen og byen), samt alle andre byer i hele Nordsjælland. Vi har selv beliggenhed i Lillerød, hvilket jo er meget tæt på, og derfor kan vi gerne komme ud til jer. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på VVS i Birkerød eller omegn.

Contact Us
Størst tilladte upload: 30MB

Telefon
31202681

E-mail
vvs@ncvvs.dk

VVS-installatør: I Birkerød og resten af Nordsjælland

Birkerød er en dejlig by i Nordsjælland med 20.908 indbyggere. Birkerød er den største bebyggelse bymæssigt i Rudersdal Kommune, og var før 2007 hovedbebyggelsen i Birkerød Kommune. Byområdets bydele består af Birkerød, Ebberød, Kajerød og Bistrup, der er vokset sammen.

Vi står klar til at hjælpe med at foretage vvs-arbejde i Birkerød, der udføres af en af vores autoriserede vvs-installatører.

Typiske VVS-opgaver

NC VVS lokation

Vores dygtige vvs’ere har beliggenhed i Lillerød, hvilket er relativt tæt på Birkerød. Samtidig har vi køretøjet i orden, så vi kan hurtigt køre til Birkerød. Kontakt en autoriseret vvs-installatør i dag.

Det siger kunderne om NC VVS

”Søren har vist sig meget fleksibel og kompetent i forbindelse med et fjernvarmefyr der drillede. Den hurtige service midt om vinteren var ganske enkelt guld værd!”
⭐⭐⭐⭐⭐
Frank Wiwe

Kontakt os
Scroll to Top