Udskiftning af oliefyr (og andre varmekilder) til en fair pris

Har du et gammelt oliefyr, du ønsker udskiftet?

Det er en rigtig god idé for at få en mere økonomisk og miljøvenlig varmekilde. Hos NC VVS laver vi udskiftning af oliefyr i Allerød, Hillerød og resten af Nordsjælland.

Kontakt os og modtag et tilbud på udskiftning af oliefyr til en fair pris

Contact Us
Størst tilladte upload: 30MB

Telefon:
3120 2681

E-mail:
vvs@ncvvs.dk

Udskiftning af oliefyr

Hvad er den billigste varmekilde?

Hvis du skal skifte fra oliefyr til en anden varmekilde, så er det relevant at kigge på, hvilken alternativ varmekilde, I ønsker jer. Her er pris selvfølgelig en vigtig parameter, da det gerne skal være så billigt som muligt.

Når man tænker pris, så er det værd at tænke langsigtet. Den indledende pris kan for nogle varmekilder virke høj, men til gengæld kan de give besparelser på varmeregningen hver eneste måned og derfor på lang sigt blive meget billigere end traditionelle varmekilder.

Hos NC VVS laver vi eksempelvis montering af luft-til-vand varmepumper og jordvarme, som begge er billige på lang sigt på grund af den besparelse, som de giver på varmeregningen måned for måned.

Tag en snak med NC VVS (som er autorisret VVS’er) om udskiftning af din varmekilde på telefon: 3120 2681, eller på e-mail: vvs@ncvvs.dk.

Skift fra oliefyr til varmepumpe (luft-til-vand eller jordvarme)

For mange mennesker vil det kunne betale sig at skifte fra oliefyr til varmepumpe. Udskiftningen vil have en indledende pris, fordi varmepumpen koster. Til gengæld er både luft-til-vand og jordvarme varmepumpe meget billige varmekilder i længden og kan give store besparelser i forhold til et traditionelt oliefyr. Derudover er det miljøvenligt og godt for den fremtidige verden.

Luft-til-vand varmepumpe

En luft-til-vand varmepumpe fungerer simpelt forklaret ved at tage varmen ud af luften udenfor. Varmen benyttes så til at opvarme vand, som der kan sendes rundt i boligen. Det er super smart, fordi man på den måde udnytter den naturlige varmeenergi, der ligger i luften udenfor. Noget overraskende ved konceptet er, at det fungerer helt ned til minus 20 grader! Der er nemlig stadig her noget såkaldt varmeenergi i luften, som kan bruges i luft-til-vand varmepumpen.

Jordvarme varmepumpe

En jordvarme varmepumpe fungerer på samme måde som luft-til-vand. Forskellen er blot, at anlægget taget varmeenergien fra jorden i stedet for i luften. Jorden har nemlig varmeenergi i sig, blandt andet fordi, at solen i løbet af dagen varme jorden.

Hos NC VVS laver vi blandt andet montering af varmepumper i Allerød og omegn, og vi kan altså hjælpe dig med en ny og bedre varmekilde til dit hjem.

Skift fra oliefyr til varmepumpe som en forbedret og mere miljøvenlig varmekilde

Tilskud til udskiftning af oliefyr

Der gives ikke tilskud til udskiftning af et ældre oliefyr til et nyt oliefyr. Til gengæld kan du får tilskud, hvis du skifter fra oliefyr til varmepumpe, fjernvarme, biofyr eller naturgas. Derudover kan du få tilskud, hvis du supplere dit eksisterende oliefyr med en varmepumpe.

Tilskud til udskiftning af oliefyr

Hvad koster udskiftning af oliekedel?

Prisen på udskiftning af en oliekedel kan varierer. For det første afhænger det af, hvilken oliekedel du har nu (selvom det ofte er en meget ens proces). Derudover afhænger det af, hvilken varmeløsning, du ønsker efterfølgende. I langt de fleste tilfælde giver det mening at skifte over til en mere miljøvenlig løsning – som udover at spare på miljøet, også sparer på jeres varmeregning. Som vi har skrevet på siden, så anbefaler vi, at du skifter over til en varmepumpe eller et gasfyr. Uanset hvad, så vil vi som gerne give et uforpligtende tilbud til jer på en god og langtidsholdbar løsning. Vi er professionelle VVS’ere og har i mange år hjulpet husstande med at servicere og forny deres varmekilder.

Kontakt NC VVS og hør mere om udskiftning af oliefyr til fjernvarme.

Skift fra oliefyr til naturgas / gasfyr

Prisen på at skifte fra oliefyr til naturgas eller gasfyr varierer fra den konkrete situation. Derfor vil vi helst ikke liste en konkret pris her på hjemmesiden. Til gengæld lover vi, at vi hos NC VVS giver en god pris, som vi tilpasser til lige præcis jeres situation. På den måde kan I få skiftet fra oliefyr til et naturgas eller et nyt gasfyr billigt til en god pris. Alt du skal gøre at tage kontakt til os, og så får du et uforpligtende tilbud.

Få også vandbåren gulvvarme til en god pris

Hvis du får udskiftet dit gamle oliefyr, så kan du overveje også at få installeret vandbåren gulvvarme for at give nogle rum i jeres hjem en komfortabel varme. Vandbåren gulvvarme kan kobles sammen med den nye varmekilde, fx en luft-til-vand varmepumpe, hvor vand varmes op og drives rundt i gulvet. NC VVS laver vandbåren gulvvarme til en god pris, og vi vil meget gerne hjælpe dig også – særligt hvis du bor i Allerød, Hillerød eller andre dele af Nordsjælland, hvor vi gerne kører rundt.

Ny varmekilde i Allerød, Hillerød eller Nordsjælland

NC VVS har beliggenhed i Allerød, og vi er vant til at køre ud i hele Nordsjælland, fx i Allerød, Hillerød, Lynge, Farum mm. og udskifte oliefyr til nyere og mere miljøvenlige varmkilder såsom varmepumper eller naturgas. Vi har længe haft lokation i Allerød, og vi kender området rigtig godt. Både den dejlige natur samt de søde kunder, som vi med VVS-arbejde har hjulpet igennem tiden. Vi arbejder som VVS i Hillerød og omegn.

Oliefyr Allerød

Det siger kunderne om NC VVS

”Søren har vist sig meget fleksibel og kompetent i forbindelse med et fjernvarmefyr der drillede. Den hurtige service midt om vinteren var ganske enkelt guld værd!”
⭐⭐⭐⭐⭐
Frank Wiwe

Kontakt os
Scroll to Top