Toilet løber hvad kan du gøre

Toilet løber – sådan fikser vi det for dig – få en skarp pris

Løber dit toilet? Hos NC VVS i Allerød har vi gode erfaringer med at fikse løbende toiletter. Kontakt os her på siden, så vil vi give dig et uforpligtende tilbud på at ordne problemet.

Et toilet, der løber, er et meget almindeligt problem, og det kan have forskellige årsager. Her på siden har vi beskrevet, hvordan problemet opstår, samt hvordan det kan løses. Læs mere på siden, eller kontakt os direkte og lad os hjælpe med at stoppe jeres toilet i at løbe.

Et toilet der løber kan koste rigtig mange penge meget hurtigt, fordi en stor vandmængden unødigt bliver drevet igennem toilettet. Det er altså vandspild, som kan koste på vandregningen – faktisk flere tusinde kroner. Derfor bør du fikse et løbende toilet så hurtigt som muligt – enten med gør-det-selv eller med hjælp fra en autoriseret VVS’er som NC VVS.

Contact Us
Størst tilladte upload: 30MB


Hvorfor løber vores toilet?

De fleste har igennem deres liv prøvet at have et toilet, der løber. Det er altså et ret udbredt problem, som rammer mange danske hjem. Der er et par årsager, som ofte er grunden til, at et toilet løber:

  • For eksempel kan det løbende toilet skyldes, at bundventilen er utæt – hvilket kan skyldes problemer med pakningen. Hvis problemet er helt galt, så kan
  • Der er småsten eller andre små genstande i vandanlægget, som kommer fra vandtilførslen

For at identificere problemet kræver det en nærmere inspektion af toilettet, bundventilen, cisternen med mere. På den måde kan man finde ud af, hvorfor toilettet løber.

Toilet løber hvad kan du gøre
Et eksempel på et almindeligt badeværelse med et stående toilet og en vask

Bør du få en montering af et nyt toilet?

Nej, som udgangspunkt er et løbende toilet ikke en anledning til at få et helt nyt toilet. Ofte vil problemet nemlig kunne løses med mindre reparationer, der altså koster mindre penge end en pris på udskiftning af toilet.

Hvis du derimod samtidig er træt af dit gamle toilet og det ofte skaber problemer på andre punkter også, så kan det være, at du skal have en montering af et nyt toilet. På den måde kan du nemlig starte på en frisk og forhåbentlig opleve en problemfri drift af toilettet, hvilket giver en bedre livskvalitet.

IFØ / IFÖ toilet løber

IFØ / IFÖ er et af de mest udbredte toiletmærker i Danmark. Deres IFÖ Cera toilet med S-lås er vidst ét af de mest anvendte toiletter i hele landet, og det er altså et meget populært mærke. Hos NC VVS har vi stor erfaring med IFÖ-toiletter, og vi monterer eksempelvis IFÖ SIGN toilet 6860, når vi udskifter toiletter hos glade kunder.

Hvis dit IFØ / IFÖ toilet løber, så kan vi godt komme og hjælpe med at kigge på det og løse problemet for jer.

Gustavberg toilet løber

Gustavberg toiletter er endnu kendt mærke, som er anvendt i mange danske hjem. Hos NC VVS sætter vi ofte Gustavberg Nautic 5500L toiletter op for kunder, der skal have et nyt toilet, og vi kender altså meget til mærket. Hvis du har et Gustavberg toilet, som løber, så kontakt endelig NC VVS og få hjælp snarest muligt.

Kan afkalkning af cisterne hjælpe?

Som udgangspunkt er det altid en god idé at afkalke cisternen i toilettet, men det er sjældent kalk, som er problemet. Det kan derimod skyldes genstande, som ligger i vandanlægget.

Væghængt toilet løber – hvad gør man?

Hvis dit væghængte toilet løber (S-lås), skal du gøre ligesom med andre toiletter (P-lås) og altså inspicere vandanlægget samt bundventilen. Hvis bundventilen er gammel, kan det give mening at udskifte den.

Toilet løber Allerød – Modtag et tilbud og en pris på at vi kommer og hjælper med at fikse jeres toilet, så det stopper med at løbe

Med lokation i Lillerød (en del af Allerød), så dækker vi hele Allerød samt resten af Nordsjælland. Vi kommer altså ud til Allerød, Hillerød, Farum, Helsinge, mm., hvis jeres toilet løber i Nordsjælland. Tag derfor endelig fat i os ved at bruge kontaktformularen, vores mail eller telefonnummer nedenfor.

Vi tilbyder også service inden for: 

  • Vand og afløb
  • Varmeinstallationer som varmepumpe og andre varmekilder
  • Montering og installation af opvaskemaskine og andre hårdhvidevarer
Toilet løber på Allerød og Nordsjælland

Det siger kunderne om NC VVS

”Søren har vist sig meget fleksibel og kompetent i forbindelse med et fjernvarmefyr der drillede. Den hurtige service midt om vinteren var ganske enkelt guld værd!”
⭐⭐⭐⭐⭐
Frank Wiwe

Kontakt os
Scroll to Top