Badeværelsesrenovering: Renovering af badeværelse – København, Nordsjælland (Allerød, Hillerød, Farum og Birkerød) og Sjælland

Ønsker I at renovere hele eller dele af jeres badeværelse? Vil I eksempelvis have et nyt toilet, nye gulvfliser eller en ny bruser, så I opnår et mere lækkert badeværelse? Hos NC VVS, din autoriseret VVS’er, har vi mange års erfaring med alle slags VVS-opgaver, og vi hjælper jer gerne fra start til mål med renovering af jeres badeværelse. For at få et helt uforpligtende tilbud på badeværelsesrenovering i København, Nordsjælland m.m. skal I blot kontakte os her på siden.

Contact Us
Størst tilladte upload: 30MB

Telefon
31202681

E-mail
vvs@ncvvs.dk

Badeværelserenovering øger værdien af jeres bolig

At renovere et badeværelse kan ses som en investering, der gør jeres bolig mere værd. Hele eller dele af pengene kan derfor hentes hjem, hvis I engang ønsker at sælge jeres bolig igen. Samtidig øger det også livskvaliteten, hvis I får det badeværelse, som I altid har ønsket jer. Hos NC VVS hjælper vi gerne med at få jeres drømme i mål – kontakt os og få et godt tilbud, eller læs mere her på siden.

Vi hjælper med renovering fra gammelt til nyt badeværelse på i det meste af Nordsjælland (bl.a. Allerød, Hillerød, Farum og Birkerød), samt Sjælland og København. Kontakt NC VVS og modtag et tilbud på renovering af badeværelse.

Renovering til nyt badeværelse
 Et eksempel på et nyt og flot badeværelse med to håndvaske, et badekar, håndklædevarmer, skuffer og spejl.

Typiske årsager til, at man får renoveret sit badeværelse

 • Enkelte del-elementer af badeværelset, fx ventilation, vandafløb, toilet mm. er i stykker eller giver anledning til tekniske problemer, fx fugt
 • I ønsker et nyt udseende på jeres badeværelse – en ny indretning, nye faciliteter med opgraderet udseende
 • I ønsker et helt ny badeværelse på en ny lokation eller ved at udvide arealet af et gammel badeværelse – f.eks. med vægnedrivning

Typer af renoveringer

 • Et facelift – hvor enkelte elementer udskiftes (opgraderes)
 • En delrenovering
 • En totalrenovering af badeværelset

Kontakt NC VVS – vi er autoriserede VVS’ere, og kan hjælpe med enhver VVS-opgave såvel som blikkenslagerarbejde.

Hvordan får I det perfekte badeværelse til jeres behov?

Nyt og renoveret badeværelse med flot brusekabine
Eksempel på et nyt og renoveret badeværelse med en flot indretning og godt farvevalg; Den lyse farve fra træ og flet bryder godt med den hvide farve på gulvfliser, væg og loft.

Der er mange ting, man kan få lavet på sit badeværelse – især fordi det nok er boligens mest tekniske rum. Det skyldes, at rummet inkluderer toilet, afløb og bad, hvilket stiller nogle tekniske krav. I de næste stykker tekst på siden har vi skrevet om nogle typiske ting, man får renoveret på sit badeværelse for at give det en funktionel eller visuel opgradering. Du er velkommen til at læse forneden, eller kontakte os for at få vores VVS-ekspertise helt uforpligtende.

Opvarm badeværelset med gulvvarme

En hyppig årsag til, at man ønsker at renovere et badeværelse er, hvis man gerne vil have gulvvarme. Med gulvvarme på badeværelset vil I året rundt kunne mærke varmen i jeres fødder, når I træder ind på fliserne. Det giver en dejlig følelse – især i løbet af de kolde årstider, hvor fliserne kan være rigtig kolde. Gulvvarme er også en smart måde at opvarme hele rummet på.

Få et nyt og lækkert toilet monteret når du får foretaget badeværelsesrenovering

Selve toilettet er nok badeværelsets vigtigste egenskab. Hvis der har været for mange problemer med det gamle toilet, eller hvis I blot ønsker et helt nyt toilet, så kan det give mening at få udskiftet. Et ældre toilet kan eksempelvis give anledning til et stoppet afløb, som i værste fald kan lede til vandskader. Vi hjælper gerne med montering af nyt toilet hos jer.

Nyt toilet montering
Dejligt, væghængt toilet i et lyst rum.

Nyt håndvaskarmatur

Hygiejne er utrolig vigtigt på badeværelset, og derfor er det vigtigt, at jeres håndvask virker, som den skal. Samtidig må den gerne se lækker ud og passe ind til den øvrige indretning. Vandet skal løbe igennem vasken, og temperaturene skal fungerer, så I kan vaske hænder i varmt, lunkent eller koldt vand efter behov. Vi kan udskifte jeres eksisterende håndvask og montere et nyt armatur på jeres badeværelse.

Opnå et nyt og lækkert badeværelse i København, Sjælland m.m. – Få de lækreste badefaciliteter

Der er helt sikkert mange ting, man kan gøre for at skabe nogle ultimativt lækre badefaciliteter. Alt efter størrelsen på jeres badeværelse samt jeres budget, kan forskellige ting gøres. Men uanset hvad, så kan vi helt sikkert hjælpe med at renovere jeres badefaciliteter, så de bliver lækre og indbydende.

Nedenfor er en række elementer til inspiration som vores vvs’ere kan montere for dig:

Nyt brusearmatur og brusekabine

Bruseren – altså brusearmaturet med brusehovedet – kan være afgørende for badeoplevelsen. Vi har vel alle sammen prøvet at tage et bad på et billigt hotel, hvor bruseren enten havde nogle alt for hårde stråler, eller alt for bløde stråler.

Plads til karbad?

Hvis man har ekstra tid og trænger til virkelig at koble af, så er badekar en luksuriøs måde at bade på. Med at badekar kan man ligge og flyde i vandet, men det kræver selvfølgelig, at man har pladsen og lysten til at have badekaret stående på badeværelset.

Karbad på badeværelse
Eksempel på et stort karbad på et lyst badeværelse.

Glasvæg og bruseforhæng

Skal der være en væg mellem badet og den øvrige del af badeværelset? En glasvæg på badeværelset er en let måde at dele rummet op i flere, så man kan bade helt i fred, men samtidig have udsyn og derfor ikke føle sig “lukket helt inde”. Et nemmere alternativ er et simpelt bruseforhæng, der blot hænger for brusekabinen, så vand ikke rammer hele badeværelset.

En rist til afløbet

Det er vigtigt med et godt afløb og en god rist i gulvet, så vandet fra badet kan løbe væk og ikke sidde fast på badeværelset.

Nyt gulv til badeværelset

Nyt gulv til badeværelse
Eksempel på fliser til gulv på badeværelse

Skal du have nyt gulv til badeværelset? NC VVS hjælper gerne med nedrivning og afmontering af jeres gamle gulv, så I kan få et nyt og flot gulv.

Flotte, nye fliser til gulvet

Når I skal vælge nyt gulv, så findes der mange forskellige fliser at vælge mellem. Det gør, at I kan få nogle ret flotte gulvfliser til jeres badeværelse. Når man vælger fliser til badeværelse, er det vigtigt at tænke på hældning på fliserne samt deres bæringsevne, så de fungerer godt i praksis. Hældningen på fliserne kan sikre, at vandet fra badefaciliteterne driver mod vandafløb – fx en rist. Bæringsevnen sikre samtidig, at fliserne kan bære den vægt, de vil udsættes for. Der skal også sikres, at man har en god fugemasse mellem fliserne, så de holder sig godt fast – og også så det ikke ser forkert ud, hvilket selvfølgelig også er vigtigt.

Nye vægfliser

Det er også muligt at få fliser til væggen, hvilket kan give en flot udstråling i badeværelset.

Få en god ventilation til badeværelset

Det er vigtigt, at ventilationen er i orden på badeværelset, da det sikrer, at luften er god. Det giver et sundt indeklima, da det fjerner fugt fra badeværelset – hvilket ellers naturligt opstår, grundet toilet og især badefaciliteter. Fugt kan give problemer som fx skimmelsvamp, og generelt er det bare godt at undgå. Derfor er det vigtigt at sikre sig en god ventilation.

Der findes forskellige typer at badeværelsesventilatorer, som kan fjerne fugten. Der er mekaniske, fx en ventilator, eller naturlig, fx et vindue eller klapventil. Hos NC VVS hjælper vi gerne med at sikre en god udluftning på jeres badeværelse. Vi kommer gerne og tager jeres gamle ventilation ned og sætter en ny og velfungerende op.

Vådrumsmembran og isolering

Selvom gulvfliserne i badeværelset er vandafvisende – og at det derfor er let at tørre vand af dem, så er de langt fra helt tætte. Derfor bør man have en såkaldt vådrumsmembran i badeværelset. En vådrumsmembran sikrer, at vand ikke løber helt igennem gulv og fliser. Det gøres ved, at man danner et sejt lag af fx tyk maling eller pasta. Vådrumsmembranen beskyttes så mod slag af fliserne eller en anden type gulv.

Øvrige badeværelsesmøbler og interiør

Udover toilet, bruser og vask, så er der også nogle andre møbler og andet interiør, du med fordel kan have på dit badeværelse.

En del af dem er mindre køb, som man selv kan sætte op.

Her er nogle eksempler til inspiration:

 • Toiletmøbel (reolen ved vasken)
 • Spejl og hylde til opbevaring
 • Håndklædevarmer
 • Toiletrulleholder
 • Tandbørsteholder
 • Sæbedispenser
 • Gulvmåtte/Gulvtæppe til badeværelse

Renovering af badeværelse i Allerød, Hillerød og omegn af Nordsjælland

Vi har lokation i Lillerød (lige ved Allerød), og derfor kan vi med glæde køre ud i omegnen af Storkøbenhavn/Nordsjælland for at renovere jeres badeværelse.

Vi kommer også gerne ud til eksempelvis:

Tekst på vej til:

 • Vandlås
 • Rottesikring
 • Afløb
 • Faldstamme
 • Kalk badeværelse
 • Vaskemaskine og tørretumbler

Er du ved at flytte?

Er du ved at gøre dig tanker om, hvorvidt du skal flytte ind i et nyt hus eller en lejlighed og er du bekymret for fejl og mangler i huset eller lejligheden vedrørende manglende isolering af vand- og varmerør eller andre gemte overraskelser?

Det giver helt sikkert mening at alliere sig med en boligadvokat vedrørende fejl og mangler, ejerskifteforsikring m.m., så man er på den sikre side når det gælder køb og salg af boliger.

Som autoriserede VVS’ere kan vi stå for alt det praktiske når du flytter ind – og du må gerne ringe til os, hvis du har spørgsmål til badeværelsesrenovering, toilet og andre opgaver.

VVS-opgaver vi foretager:

Det siger kunderne om NC VVS

”Jeg har længe ville have gaskomfur, men var også lidt nervøs for at samlingerne skulle stå og lække gas. Det blev heldigvis løst hurtigt og sikkert af Søren Nymand.”
⭐⭐⭐⭐⭐
Maj Pedersen

Kontakt os
Scroll to Top