Naturgas, naturgasfyr og naturgasanlæg til en skarp pris

Ønsker I et nyt naturgasanlæg? Eller skal I have service af jeres gamle naturgasfyr? Eller vil du skifte fra naturgas til en mere bæredygtig varmekilde? Hos din autoriseret VVS’er NC VVS har vi mange års erfaring med oliefyr, gasfyr, varmepumper og generelt alle typer varmeanlæg. Vi hjælper også gerne jer efter behov.

Kontakt os her på siden for at få et godt og uforpligtende tilbud på alt inden for naturgas eller andre varmekilder

Contact Us
Størst tilladte upload: 30MB

Telefon
31202681

E-mail
vvs@ncvvs.dk

Naturgasfyr serviceaftale til en fair pris

Hvad er naturgas?

Selvom naturgas er mere miljøvenligt i forhold til CO2-udledning end eksempelvis kul og olie, så er det stadig et fossilt brændstof. Opvarmningsformen er altså ikke den mest miljøvenlige, men det er stadig et rigtig godt alternativ, der kan spare dig op til 35% på din varmeregning.

Naturgas er én af verdens mest anvendte energikilder i hele verden, og i Danmark er det omkring 430.000 af alle boliger, som har et gasfyr (svarende til omkring 16%). Det bruges ofte til at opvarme boligen, til madlavning (eksempelvis gaskomfur), eller faktisk også til at tørre tøj med en naturgastørretumbler.

Gasserne dannes i naturen, hvor oldgamle døde dyr under jorden har været udsat for pres og høj varme, og med kemiske processer er der derfor blevet skabt gasserne. Danmarks forbrug af naturgas udvindes blandt andet fra gasfelterne i Nordsøen, som via ledninger ledes op til fastlandet og gasnetter.

Hvad er fordele og ulemper?

Fordele og ulemper ved at få et naturgasfyr kommer helt an på perspektivet, og er meget relativt i forhold til, hvilken varmekilde I har nu, og hvad I ellers kan få. Hvis I på nuværende tidspunkt har et oliefyr, så vil naturgas i de fleste tilfælde bedre kunne betale sig, da det er billigere i drift – og samtidig har en mindre belastning på klimaet.

Ulempen er dog, at naturgas er et fossilt brændstof, og det altså udleder langt mere CO2 end eksempelvis en varmepumpe eller fjernvarme gør. Derfor vil vi i langt de fleste tilfælde anbefale jer at skifte over til fx en varmepumpe, hvilket også kan gøres billigt med tilskud.

Hvorfor er varmepumper mere miljøvenlige end naturgas?

Som skrevet så er naturgas et fossilt brændstof, som udleder en del CO2, når det forbruges. Til gengæld udnytter varmepumper den naturlige varmeenergi (termisk energi), der ligger i luften eller i jorden. Der findes forskellige slags varmepumpe – to eksempler er jordvarme og luft-til-vand varmepumper, som fungerer på forskellige, men lignende måder:

  • Jordvarme: Da solen varmer jorden, så samles der varmeenergi ned i jorden. Denne varmeenergi suger jordvarme op, som anlægget så bruger til at opvarme vand, der kan løbe rundt i jeres bolig.
  • Luft-til-vand: I luften udenfor er der varmeenergi, som en luft-til-vand varmepumpe kan udnytte og bruge til at opvarme vand, der – ligesom med jordvarme – sendes rundt i jeres bolig.

Selv hvis der er minusgrader udenfor, så ligger der varmeenergi i både jorden og luften udenfor. Derfor virker varmepumper både om sommeren og om vinteren ved frost.

Kan du få naturgas til en skarp pris?

Naturgasanlæg som opvarmningsform

Hvis du bor i et område, hvor der tilbydes naturgas, så kan du får det som opvarmningsform. Det er altså ikke alle, som kan få naturgas, da det ikke er alle områder, hvor det tilbydes. Hvis du bor i sådan et område, er det til gengæld meget nemt at installere opvarmningsformen.

Selvom vi af miljømæssige årsager ikke hellere anbefaler en varmepumpe, så er naturgas et fint alternativ, hvis du af årsager er forhindret i at få en varmepumpe. Opsætningen og installationen af naturgas er en hurtig opgave, og kræver en VVS-installatør. Det kan vi hos din autoriseret VVS’er NC VVS hjælpe jer med, da vi har mange års erfaring. Samtidig kan vi rådgive jer om, hvordan I kan få et godt og fremtidssikret setup, der kan opvarme jeres bolig i mange år.

Få en serviceaftale på jeres gasfyr

Hvis I ikke ønsker at udskifte jeres gasfyr til en anden varmekilde, så kan de stadig være en god idé at få service på jeres gasfyr. En løbende serviceaftale sikre både, at fyret fungerer optimalt, og at det ikke er farligt.

Skal I udskifte jeres oliefyr eller naturgasfyr?

Som skrevet tidligere, så anbefaler vi i langt de fleste tilfælde, at man udskifter sit oliefyr eller naturgasfyr til enten fjernvarme eller en varmepumpe, da det er både billigere og mere miljøvenlige varmekilder.

Gasfyr tilbud – hvor kan I få en god pris?

Hvis I skal have et tilbud på et gasfyr – enten ved at udskifte jeres oliefyr eller et ældre naturgasfyr, så er det en god idé at kontakte professionelle VVS’ere, som kan sikre, at det bliver gjort ordenligt. I bestemmer selv, hvem I vil bruge, men hos NC VVS vil vi med glæde give jer et god tilbud, enten over mail eller på telefonen. Tag endelig fat i os og få et tilbud på et nyt gasfyr.

Naturgas Sjælland – Hvad er forholdene?

Som skrevet ovenfor, så kan de fleste adresser i Danmark få naturgas, bortset fra enkelte øer. Sjælland er ret godt dækket, og du kan med stor sandsynlighed godt få naturgas.

NC VVS – lokation i Allerød og dækker Nordsjælland

NC  VVS har lokation i Allerød (Lillerød, helt præcist), og vores vogne tillader, at vi kan transportere VVS-udstyr rundt omkring. Derfor tager vi gerne imod alle typer VVS-opgaver i Nordsjælland fx VVS-opgaver i Hillerød, Lynge, Farum, Helsinge mm.

VVS i Allerød på Sjælland

Det siger kunderne om NC VVS

”Jeg har længe ville have gaskomfur, men var også lidt nervøs for at samlingerne skulle stå og lække gas. Det blev heldigvis løst hurtigt og sikkert af Søren Nymand.”
⭐⭐⭐⭐⭐
Maj Pedersen

Kontakt os
Scroll to Top