VVS Hørsholm

NC VVS kører gerne ud til Hørsholm og fikser alle slags VVS-opgaver. Vi har beliggenhed i Lillerød, hvilket er relativt tæt på, og vi kommer derfor gerne ud til jer. Hvis I kontakter os, så får I hurtigst muligt et uforpligtende tilbud på autoriseret VVS-arbejde i Hørsholm eller omegn.

Contact Us
Størst tilladte upload: 30MB

Telefon
31202681

E-mail
vvs@ncvvs.dk

Hørsholm er en smuk by (og kommune) i øst af Nordsjælland med en god gågade og indendørs storcenter (Hørsholm Midtpunkt). Hvis I har en husstand, virksomhed, offentligt institution eller anden type organisation i Hørsholm, og I samtidig har et problem med jeres VVS, så vil vi med glæde køre ud til jer og kigge nærmere på problemet. Uanset om det er et akut problem, eller om det er en mere længerevarende renovering, så vil vi gerne give jer et fordelagtigt tilbud.

I Hørsholm Kommune ligger også Rungsted, Usserød, Vallerød, Kettinge mm., som alle er byer, vi gerne kommer ud og tilbyder VVS-hjælp i.

VVS Installatør i Hørsholm og resten af Nordsjælland

Bor du i Hørsholm eller én af byerne tæt på (fx Nivå eller Birkerød) og har et behov for hjælp med VVS-opgaver? NC VVS kører rundt i hele Nordsjælland, og vi kommer også gerne ud til jer ved behov. Vi opererer på med kort varsel og kan hurtigt rykke ud i til Hørsholm eller andre dele af Storkøbenhavn. Fra stoppede toiletter, radiatorer der ikke varmer og udskiftning af oliefyr – kontakt os og få disse udfordringer løst hurtigst muligt. Vi laver både vandinstallationer, som sikre god sanitet, toiletfaciliteter og badefaciliteter hos jer, samt gode varmeinstallationer, og vi er blot en e-mail eller et telefonopkald væk.

Hørsholm ligger i Hørsholm Kommune og har en skøn natur. Der bor p.t. 47.000 indbyggere i byen. Hvis I er en privat husstand eller en virksomhed med et akut behov eller et mere længerevarende problem med jeres VVS, så tilbyder vi at komme ud og fikse problemet for jer.

Typiske VVS-opgaver

NC VVS lokation

Vi har som nævnt beliggenhed i Lillerød, og der er ligesom Hørsholm på Nordsjælland. Samtidig har vi køretøjet i orden, så vi kan nemt køre ud til jer, selv med lidt afstand, og med det rigtige værktøj til opgaven.

Det siger kunderne om NC VVS

”Søren har vist sig meget fleksibel og kompetent i forbindelse med et fjernvarmefyr der drillede. Den hurtige service midt om vinteren var ganske enkelt guld værd!”
⭐⭐⭐⭐⭐
Frank Wiwe

Kontakt os
Scroll to Top