Stoppet afløb på toilet

Stoppet afløb

Hos NC VVS Allerød, specialiserer vi os i at fikse stoppede afløb, så de fungerer som ny. Vi rykker ud i Allerød og omegn som din VVS’er. Har du eksempelvis et tilstoppet toilet, vandlås eller vask? Så kan vi identificere årsagen til problemet og løse det, så du slipper for eventuelle vandskader.

Kontakt os allerede nu og få et godt VVS-tilbud, eller læs mere på siden her om de typiske udfordringer, som opleves med vandafløb.

Telefon
31202681

E-mail
vvs@ncvvs.dk

Stoppet afløb ved vask

Contact Us
Størst tilladte upload: 30MB

Stoppet toilet

Et stoppet toilet er ét af de hyppigste problemer, som opstår på badeværelset. Det kan eksempelvis ske, hvis der over en længere tid er har samlet sig små elementer (såsom toiletpapir) inde i rørene i toilettet. Det kan udspille sig i, at toilettet løber langsomt, at det slet ikke løber, at skylleknappen sidder fast eller, at toilettet oversvømmes med vand, som i værste tilfælde løber ned på gulvet og kan give vandskader. Det kan også være, at toilettet simpelthen bare ikke skyller ordenligt ud.

Mange begynder selv at forsøge at løse problemet med en toilet-svupper, afløbsrens eller sågar bagepulver. Det er dog ikke altid, at det lykkedes – og nogle gange udskyder det blot problemet midlertidigt. Derfor er det en god idé at få en autoriseret VVS’ers hjælp, så det stoppede toilet kan blive løst rigtigt og med en mere længeresigtet løsning.

For det meste kan et tilstoppet toilet løses uden større indgreb, men hvis problemet er meget dybt kan det give anledning til at anskaffe sig en udskiftning af toilettet. Kontakt os i dag og få professionel rådgivning samt et godt tilbud på, hvordan I får løst jeres tilstoppede toilet. Vi rykker ud hurtigt.

Stoppet toilet på badeværelset

Hvorfor får man tilstoppet vask?

Ligesom et tilstoppet toilet, så giver en tilstoppet vask også problemer med overflod af vand og eventuelle vandskader. Vasken – om den står på badeværelset eller i køkkenet – skulle gerne have godt med plads i rørene, så vandet kan løbe frit igennem. Hvis hele eller delvise blokader sætter sig i vaskens rør, så kan det give anledning til problemer. Hvis det er tilfældet for jer, så kontakt os, og vi vil komme ud og kigge på det hurtigst muligt.

Vi laver også flere typer installationer hos NC VVS, bl.a. varmepumper, naturgasfyr til en rimelig pris og meget mere. Kontakt NC VVS.

Vandlås gulvafløb

En vandlås (kaldes også for pungvandlås) er med til at stoppe dårlig lugt, som kommer fra kloakken, så det ikke trænger ud i rummet. Det er vigtigt, at vandlåsen virker optimalt, så I ikke oplever lugt, og så det ikke drypper med vand. En vandlås bruges både på badeværelset og også i køkkenet – begge steder kan rørene i vasken nemlig føre lugt fra kloakken, som gerne undgås.

Oplever I, at jeres vandlås og gulvafløb skaber problemer? Kommer der for eksempel dryp fra jeres vandlås eller er jeres afløb helt tilstoppet? I så fald kan vi hjælpe ved at komme ud med kort varsel og kigge på det. Alle afløbene på badeværelset har en essentiel funktion, og med den mængde vand, som kommer igennem, er det utrolig vigtigt, at de ikke er tilstoppede.

Hør også mere om gulvvarme. Få en af vores VVS’ere til at installere gulvvarme i din bolig. Kontakt NC VVS.

Rensning af afløb

For at fjerne blokader, snavs, toiletpapir, madrester, hår og hvad der ellers kan ligge i et afløb, så bør det renses – i hvert fald hvis det har givet problemer med, at vandet løber langsomt i vasken.

Det siger kunderne om NC VVS

”Søren har vist sig meget fleksibel og kompetent i forbindelse med et fjernvarmefyr der drillede. Den hurtige service midt om vinteren var ganske enkelt guld værd!”
⭐⭐⭐⭐⭐
Frank Wiwe

Vi kommer gerne ud til eksempelvis og hjælper med jeres stoppet afløb:

Kontakt os
Scroll to Top