VVS Gilleleje

Har I behov for hjælp med hurtigt opståede eller længerevarende VVS-problemer nær Gilleleje? Hos din autoriseret VVS’er NC VVS kommer vi med glæde ud til jer og hjælper med alle slags VVS-opgaver. Vi har mange års erfaring inden for branchen og laver gerne en løsning til jer. Kontakt os endelig og får hurtigst muligt et uforpligtende tilbud på VVS i Gilleleje eller omegn.

Contact Us
Størst tilladte upload: 30MB

Telefon
31202681

E-mail
vvs@ncvvs.dk

Gilleleje er en dejlig by med mange flotte sommerhuse og lækre boliger. Med en dejlig kyst og badevenlig strand er byen attraktiv at by i tæt på Dronningmølle, Vejby, Tisvildeleje, Søborg, Hornbæk og Helsingør. Vi kommer gerne ud til jeres private husstand, virksomhed eller offentlige organisation i Gilleleje og identificerer jeres VVS-problem samt giver et uforpligtende tilbud. Vi ordner både akutte VVS-problemer samt større, længerevarende renovationer (fx renovation af badeværelse eller udskiftning af varmekilde). Vi giver jer gerne et fordelagtigt tilbud.

VVS Installatør i Gilleleje og resten af Nordsjælland

Hvis I har beliggenhed i Gilleleje i Gribskov Kommune eller én af byerne tæt ved (fx Dronningmølle, Hornbæk, Vejby, Tisvildeleje, Søborg eller Helsingør), så kommer vi gerne og ordner VVS-opgaver for jer. Vi kan blive jeres faste VVS-partner, som I altid kan ringe til ved behov. Med kort varsel kan vi rykke ud til Gilleleje eller andre dele af Nordsjælland og Storkøbenhavn. Her ordner vi alt fra tilstoppede afløb, vandskader og montering af toiletter til installation af radiatorer, montering af varmepumper og nyt naturgasfyr. Vi kan altså sørge for alle dele af jeres ventilation, varme og sanitetsteknik, så det hele fungerer både funktionelt og visuelt. Vi er blot en e-mail eller et telefonopkald væk.

I Gilleje bor der cirka 6.600 indbyggere, og i hele Gribskov Kommune er indbyggertallet op på cirka 41.000. Kommunen er den største kommune i Nordsjælland målt på areal med nogle flotte strandbyer og gode naturarealer. Hvis I er en privat husstand, virksomhed eller offentlige organisation i Gribskov Kommune, kommer vi med glæde ud til jer og hjælper med VVS-opgaver.

Typiske VVS-opgaver

NC VVS lokation

Vi har beliggenhed i Lillerød (Allerød), og ligger derfor fint i forhold til at køre turen til Gilleleje og ordne VVS-opgaver. Samtidig har vi køretøjet i orden, så vi kan nemt køre ud til jer, selv med lidt afstand, og med det rigtige værktøj til opgaven.

Det siger kunderne om NC VVS

”Søren har vist sig meget fleksibel og kompetent i forbindelse med et fjernvarmefyr der drillede. Den hurtige service midt om vinteren var ganske enkelt guld værd!”
⭐⭐⭐⭐⭐
Frank Wiwe

Kontakt os
Scroll to Top