Montering af vandhane på badeværelse

Montering af indendørs eller udendørs vandhane (udskiftning af gammel til ny) til en fair pris

Skal vi hjælpe dig med montering af en ny vandhane? Vi har mange års erfaring som VVS-firma i Allerød (og resten af Nordsjælland). Vi hjælper dig gerne med at skifte til en ny vandhane – både indvendig og udvendig.

Kontakt NC VVS for at få et godt tilbud på montering af en ny vandhane til din bolig eller dit firma.


Læs mere på siden om, hvilke muligheder, vi tilbyder for at skifte vandhane i hus, firma eller lejlighed.

Contact Us
Størst tilladte upload: 30MB

 

 

Montering og udskiftning af en ny vandhane til køkkenvask

Vandhanen i køkkenvasken bliver for de fleste brugt rigtig meget. Der skal vaskes grøntsager til madlavning, skylles tallerkener og bestik af og selvfølgelig også vaskes hænder. Derfor er det vigtigt, at vandhanen i køkkenvasken både virker som den skal, har de funktioner, der er behov for, samt passer i jeres designmæssige ønske.

Hos NC VVS, som er autoriseret VVS’er, har vi erfaring med at montere vandhaner i køkkenvaske, og vi gør det også gerne for dig. Vi kan udskifte den gamle vandhane og montere en ny.

Kontakt os og hør også mere om lægning af gulvvarme udført af NC VVS. Få en af vores VVS’ere til at installere gulvvarme i din bolig.

Montering af ny vandhane på badeværelse eller i jeres køkken. Modtag et tilbud på VVS.

 

Montering af nyt armatur på badeværelset

På badeværelset er hygiejnen alfa omega. Efter hvert toiletbesøg benyttes håndvasken og armaturet på badeværelset, og derfor er det vigtigt, at vandet løber igennem som det skal. Det er også vigtigt, for din egen skyld, at armaturet passer i udseendet til dit ønske. Vi monterer gerne et nyt armatur på dit badeværelse, ligesom vi også kan montere et nyt toilet, hvis du har behov for det.

Montering af vandhane pris – Hvad koster det?

Prisen på montering af en ny vandhane varierer, og afhænger af, om det skal være en indendørs eller udendørs vandhane. Det afhænger også af, om I ønsker andre ting ordnet. For eksempel kan I blot få monteret en ny vandhane til en billig pris, men I kan også gøre det som en del af en hel renovering af jeres badeværelse.

 

 

Utæt eller dryppende vandhane i: Annisse, Birkerød, Farum, Gørløse, Hillerød, Nødebo, Skævinge, Uggeløse og Vassingerød

Der kan være flere problemer med en vandhane, som kan stå på i kort eller længere tid. Hvis du i længere tid har et problem, som du ikke kan løse med almindelige husholdnings-tricks, så giver det mening at få hjælp af en professionel. Som professionelle VVS’ere fikser vi gerne en utæt eller dryppende vandhane samtidig med, at vi også gerne kigger på en tilstoppet vask.

En utæt eller dryppende vandkane kan skyldes mange ting, men hvis problemet sidder i selve armaturet, så giver det mening at få udskiftet den gamle vandhane og få monteret en ny.

Vi udskifter din vandhane, hvad enten du bor i: Annisse, Birkerød, Farum, Gørløse, Hillerød, Nødebo, Skævinge, Uggeløse og Vassingerød.

Frese udendørs frostsikker vandhaneMontering af en udvendig (udendørs) og frostsikker vandhane til en skarp pris

Vandhanen udendørs kan have mange formål. Måske skal hundens vandskål nemt fyldes op, når den render rundt i haven. Ellers skal I måske bruge den med en monteret haveslange til at vande planterne og blomsterne i haven. Uanset hvad, så er det nyttigt at have en vandhane, som virker og ikke giver bøvl – heller ikke når det er frostgrader og sne udenfor.

Hos NC VVS kan vi demontere jeres gamle, udvendige vandhane samt montere en ny, udvendig og frostsikker vandhane fra mærket Frese.

Hvis du står og overvejer et naturgasfyr til en skarp pris, så hjælper vi også med det.

Det siger kunderne om NC VVS

”Jeg har længe ville have gaskomfur, men var også lidt nervøs for at samlingerne skulle stå og lække gas. Det blev heldigvis løst hurtigt og sikkert af Søren Nymand.”
⭐⭐⭐⭐⭐
Maj Pedersen

 

Få monteret en ny vandhane af din lokale, professionelle VVS’er

Som lokal VVS i Nordsjælland (Allerød, Farum og omegn) hjælper NC VVS med alle slags opgaver inden for VVS og blikkenslager, inklusiv montering af ny vandhane. Fordelen ved at få ordnet det af en professionel VVS’er er, at du kan være sikker på, at det bliver gjort rigtigt fra starten af.

Vi kommer også gerne ud til eksempelvis:

Montering af vandhane i Allerød, Birkerød, Farum (og resten af Nordsjælland)

NC VVS ligger i Lillerød, som er en del af Allerød Kommune. Vi kører derfor gerne ud i vores vogne til lokalområdet (Allerød og omegn), eller resten af Nordsjælland, hvor vi hjælper med at montere nye vandhaner. Skal du have en ny vandhane i Allerød, Hillerød, Lynge, Farum, Helsinge eller Storkøbenhavn, så kontakt os i dag og få et godt tilbud. 

NC VVS tilbyder også ydelser inden for toilet og afløb, varmeinstallationer som varmepumpe og andre varmekilder, montering og installation af opvaskemaskine og andre hårdhvidevarer.

Kontakt os
Scroll to Top