Varmeinstallationer

Varmeinstallationer - VVS - VVS'er - VVS arbejde - Installation af varme

Nymand CVM VVS Teknik ApS, udfører som VVS-installatør i Allerød, alle typer af varmeinstallationer både for boligselskaber, privatkunder samt erhvervskunder. Vores kunder kender os som en professionel virksomhed, der giver god og seriøs rådgivning, har et højt serviceniveau, og leverer løsninger i høj kvalitet. Ring til os på tlf.: 31 20 26 81 og hør hvad vi kan gøre for dig.

Hvad er en varmeinstallation?

En varmeinstallation defineres gerne som den rørlagte installation, der står for overførsel af varme fra forsyningen til det enkelte rum. Produktionen af varmt vand hører inden under denne definition.

En forsyningsenhed til varmeinstallationer omfatter noget fjernvarme, samt eget kedelanlæg, herunder også et vedvarende energianlæg.

Ift. at arbejde på varmtvandsinstallationer er dette omfattet af krav om autorisation, og vi er naturligvis autoriserede hos NC VVS.

Contact Us
Maximum upload size: 10MB

Gulvvarme

Gulvvarme – og især vandbåren gulvvarme – er en moderne og god måde at få varme på i rummet. Gulvvarme er både utrolig komfortabelt, idét at det holder fødderne varme, samtidig med, at du kan skrue den øvrige varme (radiatorer) én eller to grader ned uden at fryse.

Varmepumpe

Varmepumper er både en økonomisk og miljøvenlig varmeinstallation, som du med fordel kan benytte for at få besparelser i varmeregningen. Vi har lokation i Allerød, men kører gerne ud i hele Nordsjælland, og vi kan altså hjælpe dig med at montere en varmepumpe i Allerød, Hillerød, Helsinge eller hvor end du befinder dig.

Udskiftning af oliefyr

Et gammel oliefyr kan være et levn fra fortiden, og selvom det har holdt i mange år og fungerer fint, så er det ofte en løbende dyr og miljøbelastende varmekilde. Hos NC VVS tilbyder vi at udskifte jeres oliefyr til en god pris, så I kan få en mere fordelagtig varmekilde. I kan eksempelvis udskifte jeres oliefyr til et naturgasfyr, hvilket er en opgradering i forhold både den løbende varmeregning, samt jeres miljøbelastning.

Naturgasfyr – stadig en god varmekilde?

Naturgas er et fossilt brændstof og derfor ikke den allermest miljøvenlige energikilde. En varmepumpe vil ofte være bedre for miljøet, da den udleder en del mindre gasarter i atmosfæren. Til gengæld, så er et godt naturgasfyr en del bedre end et ældre oliefyr, da det både er bedre for varmeregningen og for miljøet.