VVS Lynge

Din autoriseret VVS’er NC VVS tager med glæde ud til Lynge og omegn og laver alle slags VVS-opgaver. Vi har selv beliggenhed i Lillerød, hvilket jo er meget tæt på, så derfor kan vi nemt komme ud til jer. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på VVS i Lynge eller omegn.

Contact Us
Størst tilladte upload: 30MB

Telefon
31202681

E-mail
vvs@ncvvs.dk

Nord for København ligger smukke Lynge tæt på Farum. Hvis din bolig, virksomhed, offentlige institution eller organisation har et problem med jeres VVS, så kommer vi gerne ud til jer i Lynge og hjælper med at løse det. Kontakt os allerede nu og få et godt tilbud på det problem eller behov, som I står i.

VVS Installatør i Lynge og resten af Nordsjælland

Bor du i Lynge eller én af de nærtliggende byer (fx Farum) og har brug for hjælp med VVS-opgaver? Vi kører rundt i hele Nordsjælland og kan også komme ud til dig ved behov. Vi opererer på med kort varsel og kan hurtigt rykke ud i hele Nordsjælland, Lynge og resten af Storkøbenhavn. Fra reparation af varmtvandsbeholder, lækkende og ødelagte rør, til toiletter der ikke vil skylle ud og bade som til er kolde – kontakt os og få disse problemer løst hurtigst muligt. Vi laver også varmeinstallationer, fx montering af gulvvarme eller varmepumper (jordvarme og luft-til-vand varmepumper), naturgasfyr med mere. Samtidig hjælper vi gerne med at fikse problemer på jeres allerede opsatte installationer, og vi er blot en e-mail eller et telefonopkald væk.

Lynge ligger i Allerød Kommune og har en dejlig natur. Derudover er Lynge beboet af omkring 4.100 mennesker. Hvis du som virksomhed eller privat har et akut behov eller har haft et længerevarende problem med din VVS, så tilbyder vi at identificere og fikse problemet for jer.

Typiske VVS-opgaver

NC VVS lokation

Vi har som nævnt beliggenhed i Lillerød, hvilket er meget tæt på Lynge. Samtidig har vi køretøjet i orden, så vi kan nemt køre ud til jer, selv med lidt afstand, og med det rigtige værktøj til opgaven.

Det siger kunderne om NC VVS

”Søren har vist sig meget fleksibel og kompetent i forbindelse med et fjernvarmefyr der drillede. Den hurtige service midt om vinteren var ganske enkelt guld værd!”
⭐⭐⭐⭐⭐
Frank Wiwe