Fjernvarme Nordsjælland: Allerød, Birkerød, Farum og Hillerød

Vil du skifte over til fjernevarme eller en ny fjernvarmeunit? Har du et oliefyr eller en anden gammel varmekilde? Så hjælper vi dig gerne. Vi har hos din autoriseret VVS’er NC VVS mange års erfaring som professionelle VVS’ere. Tag kontakt til os og få et uforpligtende tilbud.

Er du på udkig efter en miljøvenlig og omkostningseffektiv måde at opvarme dit hjem eller din virksomhed i Hillerød? Så er du kommet til det rette sted! Hos NC VVS er vi specialister i fjernvarmesystemer og energieffektive opvarmningsløsninger. Lad os hjælpe dig med at få mest muligt ud af fjernvarmen i Hillerød.

Telefon
31202681

E-mail
vvs@ncvvs.dk

Fjernvarme Nordsjælland - Allerød, Birkerød, Farum og Hillerød

NC VVS installerer fjernvarme til en skarp pris nær dig

Hvad er fjernvarme?

Omkring 60 % af de danske boliger får deres varme via fjernvarme. Det er en miljøvenlig og billig måde at opvarme sit hus på. Der kan dog være enkelte fjernvarmeforsyninger hvor situationen er lidt anderledes, så undersøg prisen før du går i gang.

En stor del af fjernvarmen stammer fra overskud fra elproduktion, altså fra kraftvarmeværker. Når der produceres el, udvikles der store mængder varme. Det er den varme, der bruges til fjernvarme.

Andre fjernvarmeværker producerer varme vha. solvarmeanlæg, eller når de f.eks. brænder affald eller biobrændsler af.

Når fjernvarmen skal transporteres over store afstande, sker der store varmetab. For at undgå mest muligt tab er det vigtigt, at dit vand er afkølet, før det sendes tilbage til værket. Mange steder får man en bonus, hvis ens anlæg afkøler godt, og en merudgift, hvis det afkøler dårligt.

For at sikre en god afkøling, bør du regelmæssigt få foretaget en justering af anlægget.

Læs også om vores vvs-arbejde vedrørende: montering af opvaskemaskine under din bordplade i hjemmet eller erhvervsmæssigt.

Tilskud til udskiftning af oliefyr til fjernvarme eller en varmepumpe

Det kan være muligt at få tilskud til udskiftning af dit gamle oliefyr til en nyere og mere effektiv varmekilde. Det kan eksempelvis være en varmepumpe eller tilslutning til fjernvarme. Det enkelte tilskud bliver uddelt fra bygningspuljen.

Bygningspuljen giver mulighed for, at du kan få tilskud til både isolering, vinduer, varmepumpe og ventilation med varmegenvinding. Som en ny ting, så stilles der også krav til, at du har et gyldigt energimærke på hånden, såvel som energiklassen på huset.

Har du fået tilskud, så kan du kontakte din autoriseret VVS’er NC VVS, så kan vi f.eks. hjælpe dig med opsætning af en varmepumpe.

Udskiftning af fjernvarmeunit til en skarp pris

Du kan få foretaget udskiftning af din fjernvarmeunit til en skarp pris hos NC VVS.

Kontakt os og hør mere om et tilbud på, at vi kommer forbi dit hjem og udskifter din fjernvarmeunit.

Fjernevarme til varmepumpe til en fair pris i Allerød og resten af sjælland

Skift fra fjernvarme til varmepumpe

Et skift fra fjernvarme til en ny varmepumpe er også noget NC VVS kan hjælpe med. Vi vil gerne vide, hvilket brand af varmepumpe, som du har brug for hjælp til opsætning af. Skriv gerne til os, hvilken varmepumpe du har anskaffet dig, så vender vi tilbage med et tilbud.

Læs også om vvs og gulvvarme.

Kontakt os og få svar på dine spørgsmål om alle former for vvs-opgaver m.m.

Hvis ikke fjernvarme passer dine behov eller er en muligt hos dig, så kan du læse mere omkring dine muligheder for en luft til vand varmepumpe, luft til luft varmepumpe eller jordvarme via varmepumpe her.

Kontakt os
Scroll to Top