VVS Lyngby

NC VVS tager med glæde ud til Lyngby og omegn og laver alle slags VVS-opgaver. Vi har selv beliggenhed i Lillerød, hvilket blot er et stenkast (eller en god køretur) væk, og vi kan derfor hurtigt køre ud. Hvis I kontakter os i dag, så får I hurtigst muligt et uforpligtende tilbud på VVS i Lyngby eller omegn.

Contact Us
Størst tilladte upload: 30MB

Telefon
31202681

E-mail
vvs@ncvvs.dk

Nord for København ligger smukke Lyngby med Lyngby Storcenter og Lyngby Sø, samt andre dejlig omgivelser. Hvis din bolig eller virksomhed har et problem med jeres VVS, så kommer vi gerne ud til jer i Lyngby og hjælper med at løse det. Kontakt os allerede nu og få et godt tilbud på det problem, som du står i.

VVS Installatør i Lyngby og resten af Nordsjælland

Bor du i Lyngby og har brug for hjælp med VVS-opgaver? Vi kører rundt i hele Nordsjælland og kan også komme ud til dig ved behov. Vi opererer på med kort varsel og kan hurtigt rykke ud i hele Nordsjælland, Lyngby og København. Fra reparation af varmtvandsbeholder, lækkende og ødelagte rør, til toiletter der ikke vil skylle ud og bade som til er kolde – kontakt os og få disse problemer løst hurtigst muligt.

VVS-opgaver, som vi typisk klarer i Nordsjælland

 • Vand, toilet og afløb: Det er afgørende for en god hverdag, at vandsystemet og toiletafløbet virker funktionelt. Det sikrer, at I kan holde jer rene. Tænk selv, hvor mange gøremål, man I løbet af dagene bruger vandafløbet til… Toiletbesøg, madlavning, badning, sågar det af lave kaffe. Uden gode faciliteter kan man ikke lave nogle af disse ting. Derfor er det én af vores vigtigste opgaver som professionelle VVS’ere at sikre ordentlige sanitetsforhold hos husstande i Nordsjælland (måske sammen med montering af varmekilder).
  • Renovering af badeværelse
  • Montering af toilet
  • Toilet løber
  • Stoppet toilet
  • Stoppet afløb
  • Montering af vandhane
  • Vandskader
 • Varmeinstallationer: “VVS” står for Ventilation, Varme og Sanitetsteknik. Derfor laver vi selvfølgelig også varmeinstallationer. Det gælder både udskiftning af ældre varmekilder, såsom oliefyr, til montering og installation af nye, såsom luft-til-vand varmepumper eller gulvvarme.
 • Andet VVS-arbejde
  • Montering af opvaskemaskine
 • Blikkenslager-opgaver

NC VVS lokation

Vi har som nævnt beliggenhed i Lillerød, hvilket er tæt på Lyngby. Samtidig har vi køretøjet i orden, så vi kan nemt køre ud til jer, selv med lidt afstand, og med det rigtige værktøj til opgaven. Da vi kører ud til hele Nordsjælland, kan vi selvfølgelig også komme ud til jer. Uanset om I er en privat husstand, en virksomhed, offentlig institution eller en ejendom, så hjælper vi som autoriseret VVS’er gerne med jeres problemer. Vi laver både VVS-opgaver, som fikser opståede problemer (fx stoppede toiletter, vandskader, radiatorer der ikke varmer mm), eller større renoveringer af jeres eksisterende setup (fx renovering af badeværelse). Kontakt os endelig og få et godt tilbud på lige præcis jeres udfordring.

Det siger kunderne om NC VVS

”Søren har vist sig meget fleksibel og kompetent i forbindelse med et fjernvarmefyr der drillede. Den hurtige service midt om vinteren var ganske enkelt guld værd!”
⭐⭐⭐⭐⭐
Frank Wiwe

Kontakt os
Scroll to Top