Montering af toilet

Udskiftning (af gammelt) og montering af nyt toilet

Få hjælp til montering af et toilet på jeres badeværelse. At udskifte et toilet kan kræve professionel hjælp, og vi hjælper gerne til. Vi udskifter dit gamle toilet og monterer et nyt. Med mange års erfaring som blikkenslagere og autoriseret VVS’ere har NC VVS i Allerød den ekspertise, som skal til, så du får ordentlige toiletfaciliteter. Vi monterer både i Nordsjælland og omegn såvel som i København.

Forklar os jeres ønsker, så kan vi fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Kontakt os allerede i dag, så kan vi komme og kigge på det inden for en kort periode, og give jer et uforpligtende tilbud.

Telefon
31202681

E-mail
vvs@ncvvs.dk

Montering af toilet

Contact Us
Størst tilladte upload: 30MB

Hvornår bør man få monteret et nyt toilet?

Der kan være mange årsager til, at man ønsker at få monteret et nyt toilet. Det kan eksempelvis være, at hele badeværelset er nyt, og der derfor mangler et toilet. Det kan også være, at det gamle toilet er i stykket og slidt efter mange års brug, og hvis det fx ofte giver problemer såsom stoppet afløb, som kan lede til vandskader, eller hvis toilettet er kalket, toilet løber eller er misfarvet af kalk.

Måske er du privatperson eller repræsentant for en grundejerforening, virksomhed eller fælleshus. I tilfælde af det, så kan vi hjælpe dig. Vi hjælper med bortskaffelse af de gamle toiletter og monterer de nye. Modtag et tilbud.

Hvordan udskifter man et toilet / wc?

Når et toilet udskiftes, er det vigtigt at vandet først lukkes. Dernæst tømmes cisternen for vand. Når man har fjernet det gamle toilet, kan det give mening af skrabe snavs væk fra gulvet dér, hvor det gamle toilet har stået. På den måde undgår du snavs på gulvet, hvis formen på det nye toilet ikke er den samme som det gamle toilet. Dernæst afhænger processen af, om toilettet har en S-lås eller en P-lås (om toilettet er væghængt eller står på gulvet).

Det er muligt selv at foretage en udskiftning af toilettet, men vi anbefaler professionel hjælp af en VVS, så du er sikker på at få det gjort ordentligt første gang. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med montering af toilet.

Når vi monterer et nyt toilet, så inkluderer det:

 • Afmontering af gammelt toilet
 • Montering af nyt toilet, en ny model
 • Montering af toiletbræt med softclose
 • Tilslutning til eksisterende vandinstallation

De nye toiletter vi bruger er modellerne GUSTAVSBERG NAUTIC 5500L eller IFÖ SIGN TOILET 6860. Men vi kan sagtens installere andre brands. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe, samt forklar os dine ønsker.

Sådan udskifter man et toilet

Nyt toilet pris: Hvad koster udskiftning af et nyt toilet / wc?

Udskiftning af toilet koster mellem 4.700 kr. og 5.500 kr. afhængigt af hvilket nye toilet man ønsker. Når først prisen på det nye toilet er betalt, så bør det spare nogle fremtidige regner, hvis det gamle toilet gav anledning til problemer såsom stoppet afløb, der jævnligt skal fikses.

Hvilke toiletmodeller udskifter vi, og hvilke nye toiletter monterer vi?

Overordnet set findes der toiletter med P-lås og toiletter med S-lås. Låsen på toilettet vælges ud fra, hvor vandet kommer fra på badeværelset (om det kommer fra væggen eller fra gulvet). Vi udskifter og monterer begge typer af toiletter.

Udover låsen på toilettet, så er der også forskellige mærker og modeller af toiletter, som vi udskifter. Her er et udvalg af disse:

 • IFÖ / IFØ
 • GUSTAVSBERG
 • LAVABO
 • LAUFEN

Når vi har afmonteret det gamle toilet, så montere vi også et nyt, som du får med i prisen. De nye toiletter vi tilbyder er modellerne:

 • GUSTAVSBERG NAUTIC 5500L
 • IFÖ SIGN TOILET 6860

Skal I have renoveret andre dele af jeres badeværelse?

Hos NC VVS tilbyder vi renovering af badeværelse i forskellige størrelse:

 • Et facelift – hvor enkelte elementer udskiftes (opgraderes)
 • En delrenovering
 • En totalrenovering af badeværelset

Udskiftning af et gammelt toilet og montering af et nyt kan ses som et facelift af badeværelset. Hvis I derimod ønsker at få renoveret flere dele af badeværelset – hvilket i nogle tilfælde kan betale sig, når man er gået i gang, så kan vi også hjælpe med det.

Hvor monterer vi toiletter henne? (Nordsjælland, Allerød mm.)

Hos NC VVS har vi lokation i Allerød, og vi kan altså være din lokale VVS’er og blikkenslager. Derudover kører vi også rundt i store dele af Nordsjælland, hvor vi blandt andet monterer toiletter. Bor du i Nordsjælland og omegn, så kan NC VVS altså hjælpe dig med at få et nyt toilet til jeres badeværelse.

Vi har selv beliggenhed i Allerød (Lillerød), og det er derfor nemt for os at komme ud i omegnen. Vi er ofte ude i Nordsjælland, blandt andet Hillerød, Allerød, Farum, Lynge, Helsinge og Storkøbenhavn, hvor vi monterer nye toiletter og laver andre VVS-opgaver.

Nyt toilet – inkl. montering til en fair pris – København S, V og Ø

Er du træt af dit gamle og slidte toilet, som altid har problemer med at skylle ordentligt ud? Eller måske har du lige købt en ny bolig i København og har brug for at få installeret et helt nyt toilet? Uanset årsagen, så er du kommet til det rette sted!

Vi tilbyder professionel installation af nye toiletter i København inklusiv montering, så du kan få et flot og funktionelt toilet, der passer perfekt til dit behov. Vores erfarne håndværkere vil sørge for at alt bliver monteret korrekt og i henhold til alle gældende regler og standarder, så du kan have ro i sindet og tryghed i dit eget hjem.

Så hvad venter du på? Oplev førsteklasses service og håndværk, når NC VVS giver dit badeværelse i København et frisk pust. Kontakt os i dag og få et nyt toilet inklusiv montering i København, så du kan nyde et friskt og moderne badeværelse til en fair pris! 

Nyt toilet inkl. montering – fra Allerød og Hørsholm til Espergærde

Overvejer du at få udskiftet dit gamle og ineffektive toilet med en ny og mere moderne model? Hos NC VVS tilbyder vi professionel udskiftning af toiletter til en konkurrencedygtig pris på hele Sjælland og i København.

Vi ved, at pris kan være en afgørende faktor, når det kommer til udskiftning af toiletter. Derfor tilbyder vi altid vores kunder en fair og gennemsigtig pris, som inkluderer alt fra demontering af det gamle toilet til montering af det nye.

Vi har et bredt udvalg af toiletter fra de bedste mærker på markedet, og vores erfarne VVS-installatører vil sørge for, at installationen bliver udført professionelt og i overensstemmelse med alle gældende standarder.

Så hvis du ønsker at få udskiftet dit gamle toilet til en konkurrencedygtig pris, så tøv ikke med at kontakte os hos NC VVS. Vi står klar til at hjælpe dig med udskiftning af toiletter på hele Sjælland og i København.

Vi tilbyder også ydelser inden for:

 • Vand og afløb
 • Varmeinstallationer som varmepumpe og andre varmekilder
 • Montering og installation af opvaskemaskine og andre hårdhvidevarer

Vi udfører også udskiftning (af gammelt) og montering af nyt toilet i alle de følgende byer

Det siger kunderne om NC VVS

”Jeg har længe ville have gaskomfur, men var også lidt nervøs for at samlingerne skulle stå og lække gas. Det blev heldigvis løst hurtigt og sikkert af Søren Nymand.”
⭐⭐⭐⭐⭐
Maj Pedersen

Kontakt os
Scroll to Top