VVS - Kedeludskiftning - VVS Arbejde

VVS kedeludskiftninger

VVS - Kedeludskiftning - VVS Arbejde

Nymand CVM VVS Teknik ApS udfører alle typer af kedeludskiftninger, reparationer, samt service af kedler både for boligselskaber, privatkunder samt erhvervskunder.

Overvejer du at skifte din varmekilde til gasfyr kan privatkunder søge om op til kr. 14.000 i tilskud hos deres energiselskab. Vi har en bred erfaring i udskiftning og konvertering af varmekilde, og står altid klar med rådgivning om din installation. Vi går op i professionel udførelse af VVS i Allerød og Nordsjælland, samt resten af landet.

Vi skræddersyr et konkurrencedygtigt tilbud tilpasset kundens ønsker samt behov. Vores kunder kender os som en professionel virksomhed, der giver god og seriøs rådgivning, har et højt serviceniveau, og leverer løsninger i høj kvalitet.

Ring til os på tlf.: 31 20 26 81 og hør hvad vi kan gøre for dig.

Contact Us
Størst tilladte upload: 30MB

Hvad koster udskiftning af et oliefyr til et nyt gasfyr?

Det har igennem de seneste år været populært at få udskiftet sit gamle oliefyr til et nyt gasfyr eller anden varmekilde (fx varmepumpe såsom jordvarme eller luft-til-vand varmepumpe). Det giver i de fleste tilfælde en besparelse på varmeregningen, og på lang sigt kan det derfor give en billigere pris. På samme tid er det også mere miljøvenligt, da gamle oliefyr kan svine en del. Prisen på udskiftningen af et oliefyr varierer selvfølgelig – både efter, hvilken opsætning du har nu, hvad du ønsker det udskiftet med samt hvem der udskifter det. Hos NC VVS vil vi meget gerne give jer et tilbud efter jeres behov, så du er velkommen til at kontakte os uforpligtende.

Vi kører ud i hele Nordsjælland og udskifter gaskedel og gasfyr

Kontakt NC VVS og modtag et tilbud i dag.

Telefon
31202681

E-mail
vvs@ncvvs.dk

Kontakt os
Scroll to Top