Montering af radiator

Har du brug for montering af én eller flere radiatorer i din bolig eller firma? Hos NC VVS kommer vi gerne ud til at dig og montere en ny radiator eller fikser jeres gamle. Det foregår nemt og gnidningsfrit, så du hurtigt kan få god varme. Kontakt os her på siden og få et godt tilbud på montering af radiator, eller læs nedenfor, hvor vi har beskrevet vores løsning.

Telefon
31202681

E-mail
vvs@ncvvs.dk

Montering af radiator
Montering af radiator giver en god varme i boligen, så du kan slappe af og nyde temperaturen i rummet!
Contact Us
Maximum upload size: 10MB

Hvad koster en ny radiator? Montering af radiator pris

Prisen på montering af en ny radiator afhænger af, hvor besværligt det er at afmontere den gamle radiator, og hvor mange radiatorer, der skal udskiftes. Vi kan gøre det billigt hos NC VVS, og du får en ny radiator i god kvalitet. Kontakt os på formularen ovenfor eller på telefon, hvis du vil have svar på, hvad en ny radiator koster, så vi vil give en god pris uforpligtende.

Ny radiator Allerød, Hillerød eller omegn

Med kontorer i Allerød har vi nemt ved at komme rundt i Nordsjælland. Derfor kører vi gerne ud til dig og tilbyder at udskifte din gamle radiator med en ny, eller blot montere en ny, hvis du har behov for det. Vi er din VVS’er i Allerød.

Ny radiator i Allerød eller Hillerød
NC VVS har lokation i Allerød (Lillerød) og kører gerne ud til dig, hvad end du bor i Hillerød, Lynge, Farum eller resten af Nordsjælland.

Du kan også se vores lokation i Allerød på Google Maps:

Hvordan fungerer en varmepumpe og radiatorer sammen?

Varmepumper er en moderne og smart måde at opvarme boligen på. Det er nemlig både miljøvenligt og økonomisk fornuftigt, da varmepumper kan lave en stor besparelse i varmeregningen. Hos NC VVS tilbyder vi at opsætning, service og montering af varmepumpe. Vi tilbyder luft-til-vand og jordvarme varmepumpe, hvilke begge er typer af varmepumper, som har et godt sammenspil med radiatorer.

Luft-til-vand varmepumpen fungerer ved at suge varmeenergien ud af luften og benytte den til at opvarme vand, som så cirkulere rundt og opvarmer boligen. Jordvarmen fungerer på nogenlunde samme måde, blot at varmeenergien bliver taget fra jorden i stedet for. Både luft-til-vand og jordvarme varmepumperne fungerer derfor utrolig godt sammen med klassiske radiatorer, fordi varmekilderne varmer vand op på en naturlig måde, hvorefter vandet så bliver cirkuleret rundt i radiatorer og/eller i gulvarmen.

Det siger kunderne om NC VVS

”Jeg har længe ville have gaskomfur, men var også lidt nervøs for at samlingerne skulle stå og lække gas. Det blev heldigvis løst hurtigt og sikkert af Søren Nymand.”
⭐⭐⭐⭐⭐
Maj Pedersen