Montering af radiator

Har du brug for montering af én eller flere radiatorer i din bolig eller firma? Hos NC VVS kommer vi gerne ud til at dig og montere en ny radiator eller fikser jeres gamle. Det foregår nemt og gnidningsfrit, så du hurtigt kan få god varme. Kontakt os her på siden og få et godt tilbud på montering af radiator, eller læs nedenfor, hvor vi har beskrevet vores løsning.

Telefon
31202681

E-mail
vvs@ncvvs.dk

Montering af radiator
Montering af radiator giver en god varme i boligen, så du kan slappe af og nyde temperaturen i rummet!
Contact Us

Hvad koster en ny radiator? Montering af radiator pris

Prisen på montering af en ny radiator afhænger af, hvor besværligt det er at afmontere den gamle radiator, og hvor mange radiatorer, der skal udskiftes. Vi kan gøre det billigt hos NC VVS, og du får en ny radiator i god kvalitet. Kontakt os på formularen ovenfor eller på telefon, hvis du vil have svar på, hvad en ny radiator koster, så vi vil give en god pris uforpligtende.

Ny radiator Allerød, Hillerød eller omegn

Med kontorer i Allerød har vi nemt ved at komme rundt i Nordsjælland. Derfor kører vi gerne ud til dig og tilbyder at udskifte din gamle radiator med en ny, eller blot montere en ny, hvis du har behov for det. Vi er din VVS’er i Allerød.

Ny radiator i Allerød eller Hillerød
NC VVS har lokation i Allerød (Lillerød) og kører gerne ud til dig, hvad end du bor i Hillerød, Lynge, Farum eller resten af Nordsjælland.