Montering af radiator og udskiftning af 6 stk. gamle radiatorventiler til Danfoss RA-N

Udskiftning, montering og installation af en ny radiator til en fair pris

Har du brug for montering af én eller flere radiatorer i din bolig eller i dit firma? Hos NC VVS kommer vi gerne ud til at dig og monterer en ny radiator eller fikser jeres gamle. Det foregår nemt og gnidningsfrit, så du hurtigt kan få god varme i dine lokaler. Kontakt her på siden og få et godt tilbud på montering af en ny radiator, eller læs nedenfor, hvor vi har beskrevet vores løsning.

 
Montering af radiator til en fair pris i Hillerød, Allerød og flere byer i Nordsjælland og resten af Sjælland, samt kbh.
Montering af en ny radiator giver en god varme i boligen, så du kan slappe af og nyde temperaturen i rummet!

Contact Us
Størst tilladte upload: 30MB

Hvad koster en ny radiator: Montering af radiator pris

Prisen på montering af en ny radiator afhænger af, hvor besværligt det er at afmontere den gamle radiator, og hvor mange radiatorer, der skal udskiftes. Vi kan gøre det billigt hos din autoriseret VVS’er NC VVS, og du får en ny radiator i god kvalitet. Kontakt os på formularen ovenfor eller på telefon, hvis du vil have svar på, hvad en ny radiator koster, så vi vil give en god pris uforpligtende.

Kontakt NC VVS og hør mere om priser på udskiftning af gamle til nye radiatorer.

Udskiftning, montering og installation af radiator hos NC VVS

Hvis du skal have installeret en ny radiator i jeres hjem, så kommer vi gerne og hjælper. Vi ordner installation i private husstande, hos virksomheder, offentlige organisationer, ejendomme eller andre organisationer. Vi klarer hele installationen for jer, så det bare fungerer, og I nemt kan skrue op og ned for varmen.

Læs også om vores muligheder inden for varmeinstallationer

Ny radiator i Allerød, Hillerød eller omegn til en fair pris

Med kontorer i Allerød har vi nemt ved at komme rundt i Nordsjælland. Derfor kører vi gerne ud til dig og tilbyder at udskifte din gamle radiator med en ny, eller blot montere en ny, hvis du har behov for det. Vi er din VVS’er i Allerød, men vi er også tilstede i andre byer i Nordsjælland, herunder:

 
Ny radiator i Allerød eller Hillerød
NC VVS har lokation i Allerød (Lillerød) og kører gerne ud til dig, hvad end du bor i Hillerød, Lynge, Farum eller resten af Nordsjælland.

Du kan også se vores lokation i Allerød på Google Maps:

 

Hvordan fungerer en varmepumpe og radiatorer sammen?

Varmepumper er en moderne og smart måde at opvarme boligen på. Det er nemlig både miljøvenligt og økonomisk fornuftigt, da varmepumper kan lave en stor besparelse i varmeregningen. Hos NC VVS tilbyder vi at opsætning, service og montering af varmepumpe. Vi tilbyder luft-til-vand og jordvarme varmepumpe, hvilke begge er typer af varmepumper, som har et godt sammenspil med radiatorer.

Luft-til-vand varmepumpen fungerer ved at suge varmeenergien ud af luften og benytte den til at opvarme vand, som så cirkulere rundt og opvarmer boligen. Jordvarmen fungerer på nogenlunde samme måde, blot at varmeenergien bliver taget fra jorden i stedet for. Både luft-til-vand og jordvarme varmepumperne fungerer derfor utrolig godt sammen med klassiske radiatorer, fordi varmekilderne varmer vand op på en naturlig måde, hvorefter vandet så bliver cirkuleret rundt i radiatorer og/eller i gulvarmen.

Kontakt NC VVS – vi er autoriserede VVS’ere, og kan hjælpe med enhver VVS-opgave såvel som blikkenslagerarbejde.

Det siger kunderne om NC VVS

”Jeg har længe ville have gaskomfur, men var også lidt nervøs for at samlingerne skulle stå og lække gas. Det blev heldigvis løst hurtigt og sikkert af Søren Nymand.”
⭐⭐⭐⭐⭐
Maj Pedersen

Kontakt os
Scroll to Top