VVS Vedbæk

NC VVS tager med glæde ud til Vedbæk og omegn og laver alle slags VVS-opgaver. Vi har selv beliggenhed i Lillerød, hvilket blot er et stenkast væk, og vi kan derfor hurtigt køre ud. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på VVS i Vedbæk.

Contact Us
Størst tilladte upload: 30MB

Telefon
31202681

E-mail
vvs@ncvvs.dk

Langs kysten og nord for København ligger Vedbæk med en smuk strand og flotte boliger. Vedbæk er en del af Rudersdal Kommune, der er en middelstor kommune på 57.247 indbyggere (2022) jf. Rudersdal kommunes hjemmeside.

Hvis din bolig eller virksomhed har et problem med jeres VVS, så kommer vi gerne ud til jer i Vedbæk og hjælper med at løse det. Kontakt os allerede nu og få et godt tilbud på det problem, som du står i.

VVS Installatør i Vedbæk og resten af Nordsjælland

Bor du i Vedbæk og har brug for hjælp med VVS-opgaver? Vi kører rundt i hele Nordsjælland og kan også komme ud til dig ved behov. Vi opererer på med kort varsel og kan hurtigt rykke ud i hele Nordsjælland, Vedbæk og København. Fra reparation af varmtvandsbeholder, lækkende og ødelagte rør, til toiletter der ikke vil skylle ud og bade som til er kolde – kontakt os og få disse problemer løst hurtigst muligt.

Typiske VVS-opgaver

NC VVS lokation

Vi har som nævnt beliggenhed i Lillerød, hvilket er meget tæt på Vedbæk. Samtidig har vi køretøjet i orden, så vi kan nemt køre ud til jer, selv med lidt afstand, og med det rigtige værktøj til opgaven.

Det siger kunderne om NC VVS

”Søren har vist sig meget fleksibel og kompetent i forbindelse med et fjernvarmefyr der drillede. Den hurtige service midt om vinteren var ganske enkelt guld værd!”
⭐⭐⭐⭐⭐
Frank Wiwe

Kontakt os
Scroll to Top