Varmepumpe-installatør (luft til vand & jordvarme) i Nordsjælland (Allerød, Birkerød, Farum, Værløse, Hillerød, m.m.)

NC VVS installerer din luft-til-vand og jordvarme-varmepumpe, så du kan spare penge på din varmeregning og på dit CO2-udslip. 

Kontakt os for at høre mere om, hvilke varmepumper, vi installerer og står for opsætning af.

Vi samarbejder med Gastech vedr. varmepumper. Du kan herunder se nogle af de varmepumper, vi installerer.

Elco Aerotop, Mono eller Trigon Plus

Elco aerotop varmepumpe

CTC EcoAir 406, 408 eller 410

CTC EA varmepumpe

Kontakt os her på siden og få et uforpligtende tilbud på opsætning og montering af en varmepumpe, eller læs mere på siden her om fordelene og ulemperne ved energiløsningen. 

Modtag et tilbud på at skifte fra en gammel løsning (f.eks. oliefyr) til en ny varmepumpe. Kontakt NC VVS.

Contact Us
Størst tilladte upload: 30MB

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er basalt set en måde at generere varme på til boligen. Der findes flere forskellige typer af varmepumper, men fælles for dem er, at de kan levere en besparelse på din varmeregning og på dit CO2-udslip. Det er i alle henseender et mere bæredygtigt alternativ til et olie- eller gasfyr. NC VVS din autoriseret VVS’er er din installatør når det gælder en ny varmepumpe i Nordsjælland.

Helt konkret så findes der tre typer varmepumper:

  • Jordvarme (væske til vand)
  • Luft-til-vand
  • Luft-til-luft
Hos NC VVS laver vi luft-til-vand og jordvarme, og én af de to løsninger kan give dig varme til din bolig til en fordelagtig løbende omkostning. Begge typer af varmepumper er en fysisk boks med et subtilt design, som selvfølgelig placeres et sted, hvor de ikke står i vejen. Én af de helt store fordele ved de varmpumper, som vi tilbyder, er, at de kan kombineres med gulvvarme, så du kan få en behagelig varme i boligen. Modtag et tilbud og en pris på et skift fra oliefyr til varmepumpe fra NC VVS. Læs også om vores muligheder inden for varmeinstallationer  

Hvordan virker en varmepumpe?

En varmepumpe fungerer ved at pumpe termisk energi* fra ét varmereservoir til et andet varmereservoir. Et varmereservoir er basalt set et system/sted, hvor varme opbevares og holdes på. Varmepumpen tager altså energien i luften uden for og bruger den til at varme jeres hjem op. Det er den energi og varme, som er helt frit og gratis tilgængeligt i luften. På en måde kan man sammenligne en varmepumpe med et køleskab; Køleskabet trækker varmen ud af madvarerne, så de forbliver kolde, og puster så den varme luft ud. Omvendt, så trækker en varmepumpe varmen ud af luften udenfor og hiver det ind i boligen, for eksempel ved at opvarme vand, som så varmer boligen. *Termisk energi kaldes på almindelig sprog for varme eller varmeenergi. Energiformen ligger lagret i atomer og molekyler, som bevæger sig uordnet. Det er fysikkens betegnelse og måde at beregne på den varme. 

 

Montering af varmepumpe til en lav pris i Allerød, Hillerød, Farum og Birkerød

Hvad siger kunderne om NC VVS

”Søren har vist sig meget fleksibel og kompetent i forbindelse med et fjernvarmefyr der drillede. Den hurtige service midt om vinteren var ganske enkelt guld værd!”
⭐⭐⭐⭐⭐
Frank Wiwe

Opsætning og montering af varmepumpe: Luft-til-vand & jordvarme

Hos NC VVS kommer vi gerne ud og hjælper med at opsætte en varmepumpe for jer. Vi har sågar udvalgt et par produkter, som vi får fra vores leverandør, og som vi ser som rigtig stærke varmepumper. Med vores mangeårige ekspertise som VVS’ere, har vi længe hjulpet husstande i Nordsjælland med at rådgive, montere og opsætte de rigtige varmeløsninger, heriblandt varmepumper. Hvis I allerede har en eksisterende varmeløsninger, så hjælper vi jer gerne med at erstatte eller integrere den med en varmepumpe, så I kan få en klimavenlig og økonomisk varmeløsning til hjemmet.

Køb opsætning og montering af jordvarme eller luft-til-vand varmepumper hos NC VVS. Kontakt NC VVS i dag og få en pris på luft-til-vand varmepumpe inklusiv montering.

Montering af luft-til-vand varmepumpe eller jordvarme

Opsætning og montering af varmepumpen er en vigtig del af det, da det ikke bare er lige til at opsætte en varmepumpe. Der er nemlig en del mekanik, som skal være på plads og gøre ordenligt. Hos mange forhandlere kan du købe en varmepumpe – også hvor du blot får den leveret og selv kan sætte den op.

Vi anbefaler dog, at du får professionel hjælp, så du er sikker på, at opsætningen og monteringen bliver gjort rigtigt første gang. Du bestemmer selvfølgelig selv, om det skal være os, der hjælper med opsætningen, men vi står i hvert fald til rådighed, og du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Kontakt os og modtag et tilbud med en pris på et skift fra et gammelt oliefyr til en ny varmepumpe fra NC VVS.

Elco

Mono varmepumpe

CTC

CTC ecologic

Installation og montering af Luft-til-vand varmepumpe

Luft-til-vand varmepumper giver god varme til boligen og til vandet i vandhanerne og bruseren. Den bruges altså både til at opvarme rum samt til brugsvand. En luft-til-vand varmepumpe fungerer meget simpelt fortalt ved at benytte den energi, der ligger i luften udenfor til at opvarme vand, som så bliver drevet i gennem boligen. En fordel ved denne type luft-til-vand pumpe er, at den ikke larmer specielt meget, så den altså ikke generer jer i hjemmet.

Det lyder måske sjovt, men selv når du træder udenfor, og der ligger sne i haven, så vil der stadig være varmeenergi i luften, som luft-til-vand varmepumpen kan benytte (Selv ned til minus 20 grader!). Luften udenfor bliver suget igennem et system (en fordamper), som trækker varmen ud af luften og overfører den til vandet, som så drives rund i boligens radiatorer eller gulvvarme. På den måde virker luft-til-vand varmepumpen altså perfekt sammen med gulvvarme.

Vi foretager opsætning af varmepumpe i København, Helsingør, Slagelse, Ringsted, Holbæk, Frederikssund, Gilleleje, Stenløse, Roskilde og mange flere byer.

Hvis du udskifter et oliefyr til luft-til-vand varmepumpe, kan du spare op til 65% på varmeregning. Hvis du udskifter et ældre gasfyr, er det op til 50%. Typisk vil tilbagebetalingstiden på en luft-til-vand varmepumpe være på omkring 10 år, men det kommer selvfølgelig også an på, hvor godt jeres bolig er isoleret. Vi anbefaler derfor god isolation i kombination med en varmepumpe. Varmetypen kan bruges som den eneste varmekilde eller sammen med jeres nuværende gaskedel eller oliefyr.

Jordvarme

Jordvarme varmepumpe giver en besparelse i strøm - VVS i Allerød, Hillerød, Farum og Birkerød

Jordvarme er en utrolig effektiv varmekilde, som udnytter varmeenergien i jorden. Jordvarme er en type varmepumpe, som kan producere 4 til 5 gange så meget energi, som den forbruger. Til trods for, at et jordvarmeanlæg bruger en smule elektricitet, så er det altså en meget energivenlig og miljøvenlig, vedvarende varmekilde. Jordvarme fungerer ved, at en væskeslange placeres under jorden, hvor væsken (vand) bliver varmet af jordens naturlige varme (fra solen). Vandet trækkes så hen til selve varmepumpen som hiver varmens ud og pumper det videre ind i boligens radiatorer, gulvvarme og brugsvand. Hos NC VVS laver vi både montering og opsætning af jordvarme til en fair pris.

Billig varmepumpe pris – Med montering og opsætning – hvad koster

Hvis du er på udkig efter en varmepumpe, så gør du det sikkert både af miljømæssige og af økonomiske årsager. Derfor giver det helt og aldeles mening, hvis du har pris med i dine tanker. Hos nogle forhandlere kan du købe en varmepumpe separat uden opsætning, og det lokker sikkert, fordi prisen er billig. Men med vores faglige stolthed, så anbefaler vi selvfølgelig, at du får professionel hjælp til at klare monteringen, så det ikke går galt, og så du ikke skal bruge unødig tid og penge på at reparerer skade efter.

Derfor tilbyder vi hos NC VVS opsætning af varmepumper til en fair og billig pris, så du kan få det bedste fra begge verdener.

De mærker af varmepumper, vi er specialiseret i (Gastech, Ctc, Elco og HS Tarm), er af rigtig høj kvalitet.

Vi installerer også de følgende brands af varmepumper: Andersen Electric, Kronoterm, Metrotherm, Bosch, VAILLANT, LG, Panasonic, Mitsubishi, Toshiba, Electrolux, Daikin og Viessmann.

Varmepumpe-skjuler

Det er muligt at skjule sin varmepumpe med en varmepumpe-skjuler, hvilket kan ses som en slags udsmykning til hjemmet. Hør mere om hvem der monterer varmepumper hos NC VVS, samt hvordan vi kan hjælpe med at skjule en grim varmepumpe på en pæn måde. Kontakt NC VVS her:

Tilskud fra energistyrelsen

Hvis du overvejer at få en varmepumpe, så kan du faktisk få skåret en del af prisen fra via tilskud/fradrag. Du kan nemlig enten få tilskud eller håndværkerfradrag (dog ikke begge dele). Hvis du lever op til betingelserne for tilskuddet, så kan det i mange tilfælde bedst betale sig. Tilskuddet kan du søge om frem til år 2026. Det er smart, fordi det giver mange skubbet om rent

Gaskedel / gasfyr – en varmepumpe er et fornuftigt alternativ ved udskiftning af oliefyr

En gaskedel (også kaldet gasfyr) er en anden moderne teknologi, som du også kan bruge til at opvarme dit hjem. En gaskedel er en økonomisk måde at opvarme hjemmet på, da varmemetoden har en meget høj energiudnyttelse. Varmepumper kan du benytte som den eneste varmekilde, men du kan også bruge dem som supplement til jeres gaskedel / gasfyr.

Hos NC VVS har vi mange års erfaring med gaskedel, og vi har i mange år monteret og serviceret gaskedler i Allerød, Hillerød og resten af Nordsjælland. Du kan tage fat i os og få et god tilbud på opsætning, montering af eller servicering af jeres gaskedel eller gasfyr.

Hvis I har et ældre oliefyr giver det i mange tilfælde mening at skifte dette med en nyere varmeteknologi, som både kan give besparelser på miljøet og jeres varmeregning. Et gammelt oliefyr er nemlig ikke så effektivt.

Hos NC VVS tilbyder vi udskiftning af oliefyr til gode priser – vi kan fx udskifte jeres oliefyr til et gasfyr, varmepumpe samt også eventuelt med gulvvarme.

Installation og montering af CTC varmepumper, gaspumpe mm.

Hos NC VVS leverer og monterer vi varmepumper af mærket CTC. “CTC Heating” er en svensk virksomhed, der har udviklet de velkendte og anerkendte CTC varmepumper. CTC varmepumper fungerer utrolig god og har den fordel, at de typisk holder 20 år – de er altså meget robuste. Igen så kan du med CTC spare op mod 65% af varmeregningen sammenlignet med et gammel olie- eller gasfyr, og det kan opvarme dine radiatorer, vandbåren gulvvarme samt brugsvandet i jeres vandhaner og bruser.

Hvad enten du bor i Farum, Gørløse eller hvorend det er, så kan vi komme forbi og installere en ny varmepumpe for dig. Kontakt NC VVS og modtag et tilbud på en ny varmepumpe.

Ctc, Elco, samt varmepumper fra HS Tarm – NCVVS – varmepumpe-installatør på Sjælland

Få installeret en Elco-varmepumpe på Sjælland af NC VVS. Vi installerer din varmepumpe fra Elco enkelt og professionelt. Kontakt NC VVS og modtag et tilbud på, at vi kommer og installerer en Elco varmepumpe når det passer dig.

Vi installerer også de følgende brands af varmepumper: Gastech, Ctc, Elco og HS Tarm. Kontakt os og forklar, hvilken varmepumpe, du ønsker.

Hvad koster en varmepumpe i strøm?

Prisen på en varmepumpe i strøm varierer efter effektiviteten, og det kommer også an på isolering i jeres bolig. Dog siges det, at en luft-til-vand varmepumpe koster op mod 65% mindre i strøm end et ældre oliefyr, mens jordvarme koster op mod 80% mindre i strøm.

Fungerer det sammen med (vandbåren) gulvvarme?

Vandbåren gulvvarme i Allerød, Hillerød, Farum og Birkerød - et supplement med varmepumpe

Som vi nævnte tidligere, så fungerer gulvvarme og varmepumpe utrolig godt sammen. En luft-til-vand varmepumper fungerer jo ved at tage varmeenergien ud af luften og opvarme vand med det. Den vand kan så blive drevet videre ind i gulvvarmeanlægget. På den måde kan . Hos NC VVS laver vi meget vandbåren gulvvarme i Allerød og resten af Nordsjælland, så hvis du også ønsker det, må du endelig tage kontakt til os. Så kan vi strikke et godt og uforpligtende tilbud sammen til dig på varmepumpe, gulvvarme eller hvilken varmetype nu måtte have bedst gavn af.

Installation og montering af varmepumpe til sommerhus, garage eller kolonihavehus

Hvis I har et sommerhus,  så kender I sikkert det der med at ankomme i en kold måned, hvor sommerhuset lige skal varmes op, før man rigtigt kan smide overtøjet. Det giver god mening, for man vil jo ikke bruge varmeenergi på at opvarme sommerhuset i de perioder, hvor man ikke benytter det. På trods af, at sommerhuset måske ikke bliver benyttet lige så ofte, som jeres “hjem”, så giver det selvfølgelig stadig mening at få en så miljøvenlig og økonomisk god varmekilde som muligt. Derfor er en varmepumpe til sommerhus en god idé, fordi den på sigt kan spare penge i varmeregningen. Det samme gør sig gældende, hvis du ønsker at opvarme en garage eller sågar et kolonihavehus.

Modtag for eksempel et tilbud på en opsætning i kolonihaven eller i garagen. Vi kører rundt i Nordsjælland, København og Sjælland og installerer varmepumper til danskerne. Kontakt os i dag og få monteret den ønskede varmepumpe efter aftale med NC VVS.

Er en luft til vand-varmepumpe en god løsning til et 200m2 hus?

Ja – lad os forklar dig hvorfor herunder:

Vil du have en opvarmningsløsning til din bolig, der er både miljøvenlig og langtidsholdbar? Så er en luft til vand-varmepumpe måske den perfekte løsning for dig!
 
Hos NC VVS har vi gjort det nemt for dig at finde ud af, om en luft til vand-varmepumpe passer til din bolig. Bare stil dig selv følgende spørgsmål:
  • Er din bolig mellem 150 m2 – 200 m2?
  • Ønsker du at skifte dit gasfyr, oliefyr eller træpillefyr ud med en mere miljøvenlig løsning?
  • Vil du have en løsning, der både opvarmer din bolig og dit brugsvand?
  • Ønsker du at foretage en langsigtet investering i din bolig?
  • Ønsker du en løsning, der kan holde i op til 15-20 år?
  • Vil du have lave vedligeholdelsesomkostninger på din varmepumpe?
Hvis du kan sige ja til de fleste af disse punkter, så kan en luft til vand-varmepumpe fra NC VVS være den perfekte opvarmningsløsning til din bolig på 150-200 m2. Kontakt os i dag for mere information om vores miljøvenlige og effektive varmepumper, og lad os hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit hjem.

Varmepumpe: Luft-til-vand & jordvarme – pris inkl. montering

Vi opsætter jeres luft-til-vand, jordvarme eller anden type varmepumpe. Generelt har vi hos NC VVS god ekspertise med diverse varmekilder til boligen. Vi yder både opsætning, indkøb af de rigtige dele samt reparation.

Den sidste del er desværre nogle gange nødvendig – især hvis man har haft en varmepumpe i en længere periode. Hvis du har en varmepumpe, som der er problemer med, så tøv ikke med at skrive eller ringe til os, så vi kan hjælpe jer.

Kontakt os og få en pris inkl. montering på din varmepumpe.

God anledning til udskiftning af oliefyr

At få opdateret sin varmekilde er for det meste en god idé, hvis man på nuværende tidspunkt har et oliefyr. Hos NC VVS laver vi også udskiftning af oliefyr – hvilket du for eksempel kan skifte til naturgas, gasfyr eller pillefyr samt selvfølgelig en varmepumpe. Når du får udskiftet et gammel oliefyr, kan du selvfølgelig også få gulvvarme i forskellige rum i boligen i samme omgang.

Vi installerer blandt andet følgende brands af varmepumper: Gastech, Ctc, Elco og HS Tarm.

Tror du ikke en varmepumpe vil være det rette valg, så kan du her læse mere omkring fjernevarme i Hillerød og mange andre steder i landet her. 

Varmepumpe installatør i Allerød, Hillerød og omegn – NC VVS

Allerød hvor vi sætter varmepumper op

Med kontor i Allerød (Lillerød) har din autoristeret VVS’er NC VVS nemt ved at komme rundt omkring i Nordsjælland og montere varmepumper. Som VVS firma i Allerød opsætter vi især varmepumper som VVS’er i Hillerød, Farum, Lynge, Helsinge og omegn, men vi strækker os gerne til Storkøbenhavn, hvis du gerne vil have vores hjælp med opsætning af varmepumpe.

Hør mere om Andersen Electric, Metrotherm, Bosch, VAILLANT, LG, Panasonic, Mitsubishi, Kronoterm, Toshiba, Electrolux, Daikin og Viessmann.

De brands (Gastech, Ctc, Elco og HS Tarm) vi er specialiseret i, er af rigtig høj kvalitet. Ring og hør mere om vores foretrukne varmepumper

Vi udfører opsætning af varmepumpe i alle de følgende byer

Hvis du har beliggenhed i Allerød, Hillerød eller omegn og ønsker jordvarme, luft-til-vand varmepumpe, en ny gaskedel / gasfyr eller sågar andre VVS / blikkenslager-opgaver, så kan du kontakte NC VVS og få et uforpligtende tilbud.
Kontakt os
Scroll to Top