VVS Fredensborg

NC VVS tager med glæde ud og hjælper med alle typer af VVS-opgaver i Fredensborg (både kommunen og byen), samt alle andre byer i hele Nordsjælland. Vi har selv beliggenhed i Lillerød, hvilket jo er meget tæt på, og derfor kan vi gerne komme ud til jer. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på VVS i Fredensborg eller omegn.

Contact Us
Størst tilladte upload: 30MB

Telefon
31202681

E-mail
vvs@ncvvs.dk

Nord for København ligger Fredensborg med det smukke og historiske Fredensborg Slot, som er regentens mest benyttede slot efter Amalienborg. Det er et dejligt område at bo eller have beliggenhed, og hvis din bolig, virksomhed, offentlige institution eller organisation har en udfordring med jeres VVS, så kommer vi gerne ud til jer i Fredensborg og hjælper med at løse det. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på det problem eller behov, som I står i. Vi ordner både hurtigt opståede problemer, fx stoppede afløb, eller længerevarende problemer, såsom badeværelsesrenovationer. Det gælder uanset hvilken by i kommunen I bor i: Fredensborg By, Humlebæk, Nivå, Kokkedal mm.

VVS Installatør i Fredensborg og resten af Nordsjælland

Har du beliggenhed i Fredensborg Kommune (fx Fredensborg, Kokkedal, Nivå, Humlebæk, Avderød, Hesselrød, Sørup eller en af de andre byer i kommunen i Nordsjælland), så kommer vi gerne ud og tilbyder jer autoriseret VVS-hjælp. Vi kører ud i hele Nordsjælland og tilbyder jer hjælp ved behov. Vi kan kører ud med relativt kort varsel og hjælpe jer. Vi laver alt fra udskiftning og montering af et nyt toilet, udskiftning af brusearmatur til montering af varmepumper og gulvvarme. Vi hjælper også gerne med at fikse jeres allerede opsatte installationer, hvis problemerne er mindre og I ikke behøver helt nyt udstyr.

Fredensborg er både en by og en kommune med en flot natur. Kommunen har cirka 41.000 indbyggere. Hvis du som virksomhed eller privat har et akut behov eller har haft et længerevarende problem med din VVS, så tilbyder vi at komme ud og fikse det for jer.

Typiske VVS-opgaver

NC VVS lokation

Vi har som nævnt beliggenhed i Lillerød, hvilket er relativt tæt på Fredensborg Kommune. Samtidig har vi køretøjet i orden, så vi kan nemt køre ud til jer, selv med lidt afstand, og med det rigtige værktøj til opgaven.

Det siger kunderne om NC VVS

”Søren har vist sig meget fleksibel og kompetent i forbindelse med et fjernvarmefyr der drillede. Den hurtige service midt om vinteren var ganske enkelt guld værd!”
⭐⭐⭐⭐⭐
Frank Wiwe