Stoppet toilet på badeværelset - VVS - VVS'er

Stoppet toilet

Stoppet toilet på badeværelset - VVS - VVS'er

NC VVS er VVS’er i Allerød og omegn, og er klar til at hjælpe dig med et stoppet toilet mm.

Har du et stoppet toilet? Vi kommer gerne hurtigt ud og hjælper dig. Vi er professionelle og autoriseret VVS’ere og løser ofte problemer med tilstoppede toiletter.

Kontakt os og få et godt tilbud på at ordne et stoppet toilet, eller læs mere på siden her.

Telefon
31202681

E-mail
vvs@ncvvs.dk

Contact Us
Størst tilladte upload: 30MB

Stoppet toilet hjælp – Sådan får du hjælp

Hvis du har et stoppet toilet og gerne vil have hjælp til at ordne problemet, så kan vi hos NC VVS komme ud hurtigst muligt og hjælpe jer. Vi har mange års erfaring med badeværelser, og vi er uddannede inden for VVS. Det vil sige, at vi tilbyder professionel hjælp, så du kan være sikker på, at tingene bliver gjort ordentlige første gang.

Stoppet toilet løsning – hvad gør man?

Der kan være flere årsager til, at et toilet er stoppet, og derfor findes der også flere typer af løsninger. Vi anbefaler som udgangspunkt, at man får hjælp af en professionel VVS’er, så man ikke får gjort mere skade end gavn. Dog kan nogle kortvarige årsager til, at et toilet er stoppet, løses med simple husholdningsråd. Det kommer selvfølgelig an på problemets omfang.

Nogle typiske husholdningsråd er som følgende:

  • Hæld en spand med 10 liter vand hurtigt ned i toilettet – det kan skubbe rester i toilettet videre
  • Brug kogende vand for at skylle afløbet
  • Brug en svupper til at svuppe toilettet for at rykke til genstande, som kan sidde fast og blokere afløbet i toilettet
  • Rense toilettet med opvaskemiddel eller afløbsrens (WC-rens)

Det er selvfølgelig helt på eget ansvar selv at forsøge at ordne et stoppet toilet – selvom ovenstående metoder er relativt uskyldige. Som sagt så anbefaler vi, at man får hjælp af en professionel, så man sikrer sig, at det bliver gjort ordentligt.

Læs også om en ny fjernvarmeinstallation fra NC VVS.

Udskiftning og montering af nyt toilet

Er det stoppede toilet et vedvarende problem, og er selve toilettet meget gammelt, så kan det give mening med en udskiftning af det gamle toilet og en montering af et nyt toilet. Hos NC VVS kommer vi gerne ud og kigger på jeres tilstoppede toilet – ofte vil vi kunne løse problemet hurtigt, uden at et nyt toilet er nødvendigt. Men hvis det er nødvendigt, så tilbyder vi en udskiftning og en montering af nyt toilet. Hvis I ønsker den helt store løsning, så tilbyder vi også badeværelsesrenovering inklusiv toilet.

Stoppet afløb

Stoppet afløb på toilet

Et stoppet afløb er et klassisk problem, som kan hænge sammen med et stoppet toilet, hvis problemet er med afløbet på badeværelset. Det kan eksempelvis skyldes, at små elementer sidder fast i afløbbet i toilettet (fx toiletpapir). Husk i øvrigt, at køkkenrulle ikke hører hjemme i toilettet, og at det bør smides ud i skraldespanden i stedet. Køkkenrulle er nemlig mere kompakt og har nemmere ved at sidde fast i afløbet i toilettet end toiletpapir.

Et stoppet afløbet på toilettet afspejler sig ved, at der enten ikke kan skylles ud eller, at det går meget langsomt og vandet løber langsomt ud.

Kalk og brunt i bunden af toilettet

Kalk og brune aflejringer i bunden af toilettet er et typisk problem, som de fleste har oplevet. Kalk og rester af jern fra vandet giver en rust-lignende farve, som ser beskidt og uhygiejnisk ud. Det er heldigvis ikke så farligt, men derfor vil man gerne af med det alligevel, så det ikke bliver endnu værre med tiden.

Kalkfjerner, en toiletbørste og pimpsten kan være et effektivt redskab til at fjerne skidtet i bunden af toilettet. Med en våd pimpsten kan du skrabe kalk og brunt i bunden af toilettet af, uden at du gøre skade på selve toilettet.

En rigtig god idé er at holde kalk og brunt i toilettet nede løbende, så du forebygger, at problemet bliver stort. Det kan nemlig være svært at fjerne, når først det har vokset sig til en stor mængde af misfarvning. Vand kan i sig selv ikke fjerne problemet selvom du skyller ud regelmæssigt.

Læs også om vores gulvvarme. Du kan få en VVS’er ud at installere gulvvarme i huset eller boligen.

Toilet løber

Hvis dit toilet løber, kan det koste op til tusinde kroner årligt. Du betaler nemlig for en del ekstra vand, som du slet ikke bruger – og det koster ekstra på vandregningen. Du bør derfor hurtigt muligt fikse dit toilet, hvis det løber.

Typisk skyldes et løbende toilet enten, at bundventilen er utæt, eller at der er samlet små rester (fx små sten) i vandtilførslen. Hos NC VVS har vi god erfaring med at ordne toiletter, der løber, og vi hjælper derfor med glæde dig. Om dit IFØ toilet løber eller en anden slags mærker, så har vi stor erfaring og en professionel tilgang. Kontakt os i dag, så kan vi komme og kigge på jeres løbende toilet!

Forebyg et stoppet toilet

Selvom et stoppet toilet har forskellige årsager, så kan du gøre en god indsats for forbygge problemet. Du kan forebygge et stoppet toilet først og fremmest ved ikke at smide ting i, der ikke hører hjemme i toilettet. Det er for eksempel en klassiker, at folk smider køkkenrulle ned i toilettet, da det jo minder meget om toiletpapir.

Hvis man eksempelvis har en hundehvalp, der ikke er renlig endnu, så kan man bruge køkkenrulle til at tørre op efter den. Derefter står man så med sammenrullet køkkenrulle med hundens efterladenskaber i, som man ikke ønsker have liggende i sin skraldespande, da det giver en dårlig lugt. Den nemme løsning er her at smide køkkenrullen ud i toilettet og skylle ud. Det bør man dog undgå, da køkkenrulle er mere tykt end toiletpapir, og derfor kan give et stoppet toilet. Smid i stedet køkkenrullen ud i skraldespanden og skift skraldespanden med det samme – det er indsatsen værd for at forebygge et stoppet toilet.

Vi laver også andre installationer hos NC VVS, bl.a. varmepumper, naturgasfyr til en fair pris og meget mere.

Få hjælp i Allerød eller resten af Nordsjælland

Med kontorer i Allerød – altså cirka midten af Nordsjælland – så har vi nemt ved at køre ud og hjælpe jer. NC VVS er VVS’er i Hillerød, Allerød og omegn, og vi står klar til at hjælpe dig med et stoppet toilet eller andre VVS-problemer, så kommer vi gerne ud til jer og hjælper! Kontakt os i dag og få et godt tilbud.

Få hjælp til stoppet toilet i Allerød
NC VVS har lokation i Allerød (Lillerød), men vi kører gerne ud og hjælper dig i en relativt stor radius af området!

Det siger kunderne om NC VVS

”Søren har vist sig meget fleksibel og kompetent i forbindelse med et fjernvarmefyr der drillede. Den hurtige service midt om vinteren var ganske enkelt guld værd!”

⭐⭐⭐⭐⭐
Frank Wiwe

Kontakt os
Scroll to Top