Gasfyr service (vi servicerer IKKE gasfyr). Gastech udfører service af gasfyr i Nordsjælland (Allerød, Hillerød mm.)

Nej. Vi servicerer ikke gasfyr. Hos NC VVS har vi en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig.

Ring til Gastech på 70 10 15 50

I det følgende kan du læse mere om hvad kunderne siger, samt hvordan vi kan hjælpe med at installere et nyt gasfyr og udskifte gamle oliefyr. Derudover kan du også læse om, hvorfor vi har udtræksskinner i vores varevogne når vi arbejder med gasfyr og andre VVS-opgaver.

Vi henviser til Gastech, der kan hjælpe med at servicere dit gasfyr

Vi henviser til Gastech, når det gælder servicering af gasfyr. På den anden hånd, vil vi meget gerne hjælpe med at opsætte et nyt gasfyr, skulle det have interesse. Kontakt os og hør mere om opsætning af et nyt gasfyr.

Ring til Gastech på 70 10 15 50

Det siger kunderne om NC VVS

”Jeg har længe ville have gaskomfur, men var også lidt nervøs for at samlingerne skulle stå og lække gas. Det blev heldigvis løst hurtigt og sikkert af Søren Nymand.”
⭐⭐⭐⭐⭐
Maj Pedersen

Telefon:
31202681

E-mail:
vvs@ncvvs.dk

Fast gasfyr service til en god pris

Årsager til at få et eftersyn – vi henviser til, at du kontakter Gastech vedrørende service

Vi henviser til Gastech, der kan hjælpe med at servicere dit gasfyr.

Der er flere årsager til at få et serviceeftersyn af sit gasfyr. Foruden at det faktisk er lovpligtigt for både ældre og nye gasfyr, så har det også nogle fordele – blandt andet økonomisk. Det kan du se her:

  • Undgå ulykker: Et vedligeholdt gasfyr er en meget sikker form for opvarmning, og der sker kun få ulykker i Danmark om året. De ulykker der sker, skyldes ofte, at gasfyret ikke er blevet vedligeholdt. Hvis et gasfyr ikke vedligeholdes, kan der udslippe gasarten kulilte. Selvom gasarten ikke lugter, så er det farligt, hvis den slipper ud i huset. Derfor er det vigtigt at få gasfyret serviceret i tide, så I undgår ulykker.
  • Tryghed: Det er selvsagt, at et eftersyn giver en tryghed, da I på den måde kan få be- eller afkræftet, om der er læk i jeres fyr. Men derudover kan det give en anden form for tryg. Nemlig sikkerheden i, at fyret virker optimalt, og at I derfor ikke pludselig vil stå uden varme.
  • Bedre økonomisk og miljømæssigt: Ved at vedligeholde jeres gasfyr løbende, så kan I opnå både besparelser i økonomien og på miljøet. Det skyldes for det første, at et fyr som virker optimalt, ved være bedre energioptimeret. For det andet så vil I være bedre stillet, hvis I løbende ordne små slitager – i stedet for at vente til, at det hober sig op, og I pludselig står med en stor, dyr reparation.

Gasfyr service pris – Hvad koster et syn af jeres gasfyr?

Prisen på gasfyr service afhænger af forskellige ting – blandt andet, hvilket gasfyr, I har.

Service og eftersyn af Vaillant eller Bosch gasfyr

Vaillant og Bosch er to af de mest udbredte mærker af gasfyr. Begge mærker laver nogle flotte og velfungerende maskiner, som holder i mange år. På trods af det, så kan der være gode grunde til at få et eftersyn – også fordi det faktisk er lovpligtigt.

Få en fast gasfyr service partner

Det kan være en god idé af få en fast partner til partner til gasfyr service, så personen eller virksomheden får et godt kendskab til jeres opsætning. Du kan tegne en fast serviceaftale med en servicepartner. På den måde slipper I for at skulle tænke på at vælge den rigtige leverandør hver eneste gang i skal have et nyt eftersyn, og så kan I også nemt efterleve lovkravene, samt sikre sikkerheden i jeres gasfyr.

Skal I have et nyt gasfyr?

Hvis I har et ældre gasfyr, så kan I opleve en stor besparelse i gasregningen ved at skifte til et nyt gasfyr. Det skyldes at nyere gasfyr er meget bedre til at udnytte energien, og derfor kan de ofte give 15-30% årlige besparelser. Samtidig udleder de en del mindre CO2, og er derfor mere miljøvenlige, da de som sagt udnytter energien bedre.

Skift fra gasfyr til varmepumpe

En varmepumpe er for mange mennesker den bedste varmeløsning. Det skyldes, at varmepumper udnytter energien i naturen – fra luften (luft-til-vand) eller jorden (jordvarme), og altså ikke kræver, at man brænder fossile brændstoffer af som klassisk sort energi. Hos NC VVS tilbyder vi varmepumper til hele Nordsjælland – både luft-til-vand og jordvarme. Luft-til-luft varmepumper fungerer ved at omdanne energi fra luften til varme, som så opvarmer vand, der drives ind i boligen (fx i boligens radiatorer). Jordvarme gør nogenlunde det samme – bortset fra, at varmeenergien hentes fra jorden, som er opvarmet af solen.

Selvom man ikke skulle tro det, så fungerer varmepumper i minusgrader, da der stadig er energi i luften og jorden, som kan omdannes til varme. Derfor er løsningen utrolig smart. Kontakt os endelig, hvis vi skal give et uforpligtende tilbud på at udskifte jeres gasfyr til en varmepumpe.

Skift fra oliefyr til gasfyr

Har I et gammelt oliefyr? I så fald kan i spare på både pengene og klimabelastningen ved at skifte til en anden varmeløsning. Ovenfor har vi beskrevet, hvordan du kan skifte fra oliefyr til varmepumpe, men det er også muligt at udskifte et oliefyr til et gasfyr.

Skift fra oliefyr til nyt gasfyr

Udtrækskinner i varevogne for effektivt arbejde med gasfyr og andre VVS-opgaver

NC VVS vælger at benytte udtræksskinner i nogle vores varevogne som en nøglekomponent i vores arbejdsstruktur. Udtræksskinner giver os mulighed for at udnytte varevognens plads optimalt. Ved at skabe et system, hvor værktøjer og udstyr kan organiseres i skuffer, bliver pladsen mere effektivt udnyttet, og vi undgår spildplads. Det gør det nemt for vores team at få øjeblikkelig adgang til nødvendigt udstyr. Dette sparer tid, da vi hurtigt og bekvemt kan finde de nødvendige værktøjer til enhver gasfyr- eller VVS-opgave uden besvær eller spildtid.

Kontakt os
Scroll to Top