Montering og installation af opvaskemaskine

NC VVS er et professionelt VVS-firma i Allerød. Vil du have hjælp med montering af en ny opvaskemaskine? Hos NC VVS kan vi hjælpe dig med afmontere din gamle opvaskemaskine og montere og tilslutte din nye maskine. Kontakt os i dag og få et godt tilbud på montering af opvaskemaskine af en autoriseret VVS’er.

Montering af opvaskemaskine i køkkenet

Kontakt NC VVS

Contact Us
Størst tilladte upload: 30MB

Montering og installation af opvaskemaskine

Tilslutning af ny opvaskemaskine

Hvordan tilsluttes en ny opvaskemaskine?

Når du skal montere – eller tilslutte – en ny opvaskemaskine, så kan du i princippet godt gøre det selv. Du skal dog være opmærksom på, at det gøres helt rigtigt, da det i sidste ende kan det have højere omkostninger, hvis det bliver gjort forkert. En tilslutning af en ny opvaskemaskine gjort af en professionel VVS’er kan altså være værd at betale for, da det kun er et engangsbeløb.

Hvis du allerede har haft en opvaskemaskine i køkkenet, så bør alt være gjort klar til den – det vil sige, at der vil være rørene til vandafgangen og tilstrømningen (afløbs- og tilløbsslange), så en tilslutning af en ny opvaskemaskine kan gøres uden et større håndværker-indgreb i dit hjem.

Den typiske process i tilslutningen af en ny opvaskemaskine foregår således:

 • Den gamle opvaskemaskine afmonteres og fjernes
 • Den nye opvaskemaskine tages ud af indpakningen
 • Både afløbsslangen og tilløbsslangen skal monteres. Afløbsslangen skal monteres dér, hvor afløbsslangen blev fjernet fra den gamle opvaskemaskine
 • Slangerne fastgøres med en slangeklemme
 • Der fastgøres en dampspærre under bordpladen, og den nye, tilsluttede opvaskemaskine skubbes under bordpladen. Opvaskemaskinen sættes i vater (dvs. helt vandret), og benenes højde justeres efter anvisningen
 • Opvaskemaskinen fastgøres med skruer, vandslangen sættes til vandhanen ved køkkenvasken, strømmen tilsluttes og vandet tændes.
 • Der tjekkes grundigt for lækager, og der bliver kørt et opvaskeprogram for at teste

Selvom ovenstående for nogen kan virke til at overkomme, så anbefaler vi som sagt, at du får hjælp af en VVS/blikkenslager. Du risikerer nemlig en lavere forsikringsdækning, hvis du selv har monteret din opvaskemaskine forkert, og det går galt. Hvis det går galt, kan det eksempelvis give vandskader i boligen, som kan være omfattende og kræve store reparationer.

Få hjælp af en VVS’er til montering og installation af din nye opvaskemaskine

Hvis du har købt en ny opvaskemaskine, som du skal have monteret, så er det som tidligere nævnt en god idé af få professionel hjælp. Hos NC VVS er vi både VVS’ere og blikkenslagere, og vi står til rådighed til dig til at komme ud og ordne en montering af din nye opvaskemaskine. Vi har mange års erfaring, og vores kunder er generelt rigtig glade for den service, som vi yder.

Hos NC VVS tilbyder vi også ydelser inden for vand, toilet, afløb, varmeinstallationer som varmepumpe og montering af diverse andre hårdhvidevarer.

NC VVS hjælper også med følgende efter aftale:

 • Montering af låge på integreret opvaskemaskine for mærkerne Siemens, Bauknecht, Gram, Ikea, Bosch, Miele m.m. såfremt vi aftaler det som en del af opgaven
 • Montering af AquaStop på din opvaskemaskine, såfremt opvaskemaskinen har den mulighed, og vi har aftalt dette som en del af opgaven.
Kontakt os og hør mere.

Vi hjælper med montering: Alle de kendte brands af opvaskemaskiner

 • Bosch
 • Blomberg
 • Siemens
 • Miele
 • SMEG
 • Whirlpool
 • Electrolux

Kontakt NC VVS for at modtage et tilbud på montering af en ny opvaskemaskine.

Montering og installering af opvaskemaskine i alle nærliggende byer

Få foretaget montering og installering af opvaskemaskine i køkkenet. Vi opsætter din nye Bosch, Blomberg, Siemens, Miele, SMEG, Whirlpool eller anden opvaskemaskine i dit køkken.

 

Det siger kunderne om NC VVS

”Jeg har længe ville have gaskomfur, men var også lidt nervøs for at samlingerne skulle stå og lække gas. Det blev heldigvis løst hurtigt og sikkert af Søren Nymand.”
⭐⭐⭐⭐⭐
Maj Pedersen