Montering af opvaskemaskine i køkkenet

Montering og installation af opvaskemaskine

NC VVS er et professionelt VVS-firma i Allerød. Vil du have hjælp med montering af en ny opvaskemaskine? Hos NC VVS kan vi hjælpe dig med afmontere din gamle opvaskemaskine og montere og tilslutte din nye maskine. Kontakt os i dag og få et godt tilbud på montering af en fritstående eller indbygget opvaskemaskine af en autoriseret VVS’er.

Montering af opvaskemaskine i køkkenet

Kontakt NC VVS

Contact Us
Størst tilladte upload: 30MB

Montering og installation af opvaskemaskine

Tilslutning af ny indbygget eller fritstående opvaskemaskine

Vores ekspertise inden for VVS inkluderer også korrekt installation og tilslutning af nye indbyggede eller fritstående opvaskemaskiner. Vi sikrer, at denne vigtige husholdningsenhed fungerer problemfrit og effektivt fra starten af. Vores erfarne teknikere følger en præcis tilgang for at sikre den optimale drift af din opvaskemaskine.

Når det kommer til opvaskemaskiner, er korrekt installation afgørende for at undgå potentielle problemer som vandlækage eller utilstrækkelig rengøring. Vores teknikere har den nødvendige ekspertise til at montere både indbyggede og fritstående opvaskemaskiner på en måde, der sikrer en fejlfri funktion og lang levetid

Kontakt os og hør mere.

Hvordan tilsluttes en ny opvaskemaskine?

Når du skal montere – eller tilslutte – en ny opvaskemaskine, så kan du i princippet godt gøre det selv. Du skal dog være opmærksom på, at det gøres helt rigtigt, da det i sidste ende kan det have højere omkostninger, hvis det bliver gjort forkert. En tilslutning af en ny opvaskemaskine gjort af en professionel VVS’er kan altså være værd at betale for, da det kun er et engangsbeløb.

Hvis du allerede har haft en opvaskemaskine i køkkenet, så bør alt være gjort klar til den – det vil sige, at der vil være rørene til vandafgangen og tilstrømningen (afløbs- og tilløbsslange), så en tilslutning af en ny opvaskemaskine kan gøres uden et større håndværker-indgreb i dit hjem.

Den typiske proces i tilslutningen af en ny opvaskemaskine foregår således:

 • Den gamle opvaskemaskine afmonteres og fjernes
 • Den nye opvaskemaskine tages ud af indpakningen
 • Både afløbsslangen og tilløbsslangen skal monteres. Afløbsslangen skal monteres dér, hvor afløbsslangen blev fjernet fra den gamle opvaskemaskine
 • Slangerne fastgøres med en slangeklemme
 • Der fastgøres en dampspærre under bordpladen, og den nye, tilsluttede opvaskemaskine skubbes under bordpladen. Opvaskemaskinen sættes i vater (dvs. helt vandret), og benenes højde justeres efter anvisningen
 • Opvaskemaskinen fastgøres med skruer, vandslangen sættes til vandhanen ved køkkenvasken, strømmen tilsluttes og vandet tændes.
 • Der tjekkes grundigt for lækager, og der bliver kørt et opvaskeprogram for at teste

Selvom ovenstående for nogen kan virke til at overkomme, så anbefaler vi som sagt, at du får hjælp af en VVS/blikkenslager. Du risikerer nemlig en lavere forsikringsdækning, hvis du selv har monteret din opvaskemaskine forkert, og det går galt. Hvis det går galt, kan det eksempelvis give vandskader i boligen, som kan være omfattende og kræve store reparationer.

Få hjælp af en VVS’er til montering og installation af din nye opvaskemaskine

Hvis du har købt en ny opvaskemaskine, som du skal have monteret, så er det som tidligere nævnt en god idé af få professionel hjælp. Hos NC VVS er vi både VVS’ere og blikkenslagere, og vi står til rådighed til dig til at komme ud og ordne en montering af din nye opvaskemaskine. Vi har mange års erfaring, og vores kunder er generelt rigtig glade for den service, som vi yder.

Hos NC VVS tilbyder vi også ydelser inden for vand, toilet, afløb, varmeinstallationer som varmepumpe og montering af diverse andre hårdhvidevarer.

NC VVS hjælper også med følgende efter aftale:

 • Montering af låge på integreret opvaskemaskine for mærkerne Siemens, Bauknecht, Gram, Ikea, Bosch, Miele m.m. såfremt vi aftaler det som en del af opgaven
 • Montering af AquaStop på din opvaskemaskine, såfremt opvaskemaskinen har den mulighed, og vi har aftalt dette som en del af opgaven.
Kontakt os og hør mere.
 

Få et flot indrettet køkken ved at montere din opvaskemaskine under en bordplade

Er du træt af at se din opvaskemaskine stå i vejen og tage op plads i dit køkken? Så er det måske på tide at overveje at montere den under bordpladen!

Få et elegant køkken med montering af opvaskemaskine under bordpladen

Montering af opvaskemaskinen under bordpladen er en smart måde at spare plads i dit køkken og samtidig give det et mere elegant udseende. Det kan også gøre det nemmere at rengøre og organisere køkkenet.

Spar plads i dit køkken med smart montering af opvaskemaskine

Men hvordan gør man egentlig det? Først og fremmest skal du sørge for, at din opvaskemaskine er kompatibel med denne type montering. Derefter skal du måle afstanden fra gulvet til bordpladen, så du kan sikre dig, at opvaskemaskinen passer under den.

Giv dit køkken et løft: Monter opvaskemaskinen under bordpladen

Det anbefales også at få hjælp fra en VVS-installatør, da det kan være kompliceret at tilslutte vand og afløb til opvaskemaskinen, når den er monteret under bordpladen. Vores team hos NCVVS kan hjælpe med at montere opvaskemaskinen og sørge for, at alt er tilsluttet og fungerer korrekt.

Når opvaskemaskinen er monteret under bordpladen, kan du nyde at have mere plads i dit køkken, samtidig med at det ser mere elegant ud. Du vil også opdage, at det er nemmere at rengøre køkkenet, da der ikke er en stor opvaskemaskine i vejen.

Så hvis du ønsker at give dit køkken et mere tidssvarende og funktionelt udseende, overvej at montere din opvaskemaskine under bordpladen. 

Kontakt NCVVS for mere information og hjælp til at gøre dette projekt til en succes.

Vi hjælper med montering: Alle de kendte brands af opvaskemaskiner

 1. Bosch
 2. Siemens
 3. Miele
 4. AEG
 5. Electrolux
 6. Whirlpool
 7. Samsung
 8. Beko
 9. Blomberg
 10. Grundig
 11. Smeg
 12. Neff
 13. LG
 14. KitchenAid
 15. Indesit
 16. Hotpoint
 17. Candy
 18. Zanussi
 19. Gorenje
 20. Hoover
 21. Fisher & Paykel
 22. Maytag
 23. Panasonic
 24. Sharp
 25. Haier
 26. Hisense
 27. Ariston
 28. Toshiba
 29. Vestfrost
 30. Sharp

Kontakt NC VVS for at modtage et tilbud på montering af en ny opvaskemaskine.

Montering og installering af opvaskemaskine i alle nærliggende byer

Få foretaget montering og installering af opvaskemaskine i køkkenet. Vi opsætter din nye Bosch, Blomberg, Siemens, Miele, SMEG, Whirlpool eller anden opvaskemaskine i dit køkken.

 

Det siger kunderne om NC VVS

”Jeg har længe ville have gaskomfur, men var også lidt nervøs for at samlingerne skulle stå og lække gas. Det blev heldigvis løst hurtigt og sikkert af Søren Nymand.”
⭐⭐⭐⭐⭐
Maj Pedersen

Kontakt os
Scroll to Top