Kan jeg få fjernvarme? Din vejledning til en miljøvenlig opvarmningsløsning

Fjernvarme er en moderne og bæredygtig løsning til opvarmning af boliger og erhvervsejendomme. Men hvordan ved du, om fjernvarme er en mulighed for dig og din bolig? Kontakt NC VVS, så kan vi hjælpe dig gennem fordelene ved fjernvarme, hvordan det fungerer, og hvordan du finder ud af, om, det er den vej, du skal gå eller om f.eks. en varmepumpe eller en gaskedel er en bedre løsning i din situation.

Contact Us
Størst tilladte upload: 30MB

KAN JEG FÅ FJERNVARME

Hvad siger kunderne om NC VVS

”Søren har vist sig meget fleksibel og kompetent i forbindelse med et fjernvarmefyr der drillede. Den hurtige service midt om vinteren var ganske enkelt guld værd!”
⭐⭐⭐⭐⭐
Frank Wiwe

Varmepumpe installatør i Allerød, Hillerød og omegn – NC VVS

Allerød hvor vi sætter varmepumper op

Med kontor i Allerød (Lillerød) har din autoristeret VVS’er NC VVS nemt ved at komme rundt omkring i Nordsjælland og montere varmepumper. Som VVS firma i Allerød opsætter vi især varmepumper i Allerød, Hillerød, Farum, Lynge, Helsinge og omegn, men vi strækker os gerne til Storkøbenhavn, hvis du gerne vil have vores hjælp med opsætning af varmepumpe.

Hør mere om Andersen Electric, Metrotherm, Bosch, VAILLANT, LG, Panasonic, Mitsubishi, Kronoterm, Toshiba, Electrolux, Daikin og Viessmann.

De brands (Gastech, Ctc, Elco og HS Tarm) vi er specialiseret i, er af rigtig høj kvalitet. Ring og hør mere om vores foretrukne varmepumper.

Hvad er fjernvarme, og hvordan fungerer det?

Fjernvarme er en centraliseret opvarmningsmetode, hvor varme produceres på et centralt anlæg og distribueres til boliger og bygninger via et netværk af underjordiske rør. Varmevandet cirkulerer i systemet og overfører varme til radiatorer, gulvvarme og varmt brugsvand i de tilknyttede bygninger.

Fordelene ved fjernvarme inkluderer:

  • Energieffektivitet: Fjernvarme er en meget energieffektiv løsning, da varmetabet i transporten af varmeenergien minimeres.
  • Miljøvenlig: Fjernvarmeanlæg udnytter ofte vedvarende energikilder og affaldsvarme fra industrielle processer, hvilket reducerer CO2-emissioner og miljøbelastningen.
  • Økonomisk: Fjernvarme kan reducere energiomkostningerne for boligejere og virksomheder, da det er billigere at producere varme i store anlæg end i individuelle kedler.
  • Vedligeholdelsesfri: Fjernvarme kræver minimal vedligeholdelse fra forbrugerens side, da vedligeholdelse og reparationer udføres af fjernvarmeleverandøren.

Hvis du ikke kan få fjernvarme, så kan du vælge at få installeret en varmepumpe fra NC VVS. Kontakt os og hør mere.

 

Kan jeg få fjernvarme?

For at finde ud af, om du kan få fjernvarme i din bolig, skal du først undersøge, om der er et fjernvarmenetværk i dit område. Dette kan gøres ved at kontakte din lokale fjernvarmeleverandør eller ved at tjekke online ressourcer og kort over fjernvarmenetværk.

Hvis der er et fjernvarmenetværk i dit område, er det vigtigt at finde ud af, om det er økonomisk og praktisk muligt at tilslutte din bolig. 

Faktorer, der kan påvirke dette, inkluderer:

  • Afstanden mellem din bolig og fjernvarmenettet: Jo længere væk dit hus er fra nettet, desto dyrere og mere kompliceret kan tilslutningen blive.
  • Din boligs varmebehov og energiforbrug: Hvis dit hus har et lavt energiforbrug, kan det tage længere tid at opnå besparelser ved at skifte til fjernvarme.

Kan du ikke få fjernvarme? Så kan du vælge at få installeret en varmepumpe fra NC VVSKontakt NC VVS og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Vi udfører opsætning af varmepumpe i alle de følgende byer

Hvis du har beliggenhed i Allerød, Hillerød eller omegn og ønsker jordvarme, luft-til-vand varmepumpe, en ny gaskedel / gasfyr eller sågar andre VVS / blikkenslager-opgaver, så kan du kontakte NC VVS og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os
Scroll to Top