Din lokale VVS-Installatør på Østerbro og Nordhavn

VVS Østerbro fixer en vask

Effektiv VVS-service med hurtige tilbud

Har du brug for et godt tilbud på en VVS-opgave på Østerbro? Brug vores online selvbetjeningssystem og modtag et tilbud inden for 24 timer. Book en håndværker fra NC VVS, og få besøg af en lokal specialist.

Contact Us
Størst tilladte upload: 30MB

Døgnvagt tlf.: 26 46 10 20

Ring på nummeret 26 46 10 20 og få fat i døgnvagten.

Har du behov for VVS i Hillerød, Allerød eller Birkerød, så kontakter du os også bare.

Nem og bekvem prisindhentning

Vi gør det enkelt at få priser og tilbud på VVS-opgaver. Alle vores håndværkere er vores egne ansatte, og vi tilbyder service indtil kl. 20.00 på hverdage. Udfyld bestillingsformularen nedenfor for at booke en håndværker eller få et gratis tilbud:

  • Beskrivelse
  • Din leveringsadresse

VVS Østerbro

VVS-opgaver til faste priser på Østerbro og Nordhavn

Vi tilbyder faste prisopgaver, så du altid ved, hvad du betaler. Beskriv din opgave og upload billeder, så sender vi et skriftligt tilbud inden for 24 timer. Har du brug for en VVS-montør på timebasis? Book direkte i vores kalender for Nordhavn og Østerbro.

Fleksibel booking

Book nemt det tidspunkt, der passer dig bedst, uanset tidspunktet på døgnet. Få adgang til vores kalender og se alle ledige tider. Ring til os på 3120 2681 for spørgsmål eller rådgivning.

VVS-service til private på Østerbro og Nordhavn

Med mange års erfaring og omkring 125 veluddannede medarbejdere er NC VVS din pålidelige VVS-partner. Vi overholder vores aftaler og sørger for, at du føler dig tryg gennem hele processen. Vi betjener dagligt kunder på Østerbro og Nordhavn, både private og mindre virksomheder.

Vores services

  • Montering af nyt toilet
  • Montering af blandingsbatteri
  • Rørarbejde
  • Opsætning og montering af gasfyr
  • Udskiftning af fjernvarmeanlæg
  • Montering og udskiftning af varmtvandsbeholder
  • Og meget mere

Kontakt os

Ring på 3120 2681 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, uanset opgavens omfang. Udfyld kontaktformularen for et tilbud inden for 24 timer på hverdage.

Erfaring og kvalitet i høj kurs

Vores erfarne håndværkere, ofte med over 10 års erfaring, sikrer et solidt og optimalt udført arbejde. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og arbejder, indtil både du og vi er tilfredse. Vores erfaring og ekspertise garanterer det bedste resultat.

Kunden i fokus

Vi sikrer, at du som kunde altid er i fokus. Vi tager en grundig dialog om dine ønsker og behov, inden vi påbegynder opgaven, for at sikre de bedste betingelser og et tilfredsstillende resultat. Vi rådgiver også gerne med vores ekspertise, så du kan se nye muligheder.

Læs mere

Læs mere om, hvordan vi arbejder effektivt, og hvordan vi kan udføre VVS-opgaver med minimal ventetid og færrest omkostninger for dig.

Kontakt os
Scroll to Top